2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052161 بازدید | 118822 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون ترازو دارم اندازه رطب گفتم عزیزم

عزیزان سلام 

من اومدم با گزارش فست 

امروز پری بودم و علا یم وحشت ناکش باعث شد فستم بشه ۷۰۰ورزش هم نتونستم همش ولووبودم 😩🤒

صبحانه ۳ برگ کاهو  +ا تخم مرغ آب پز 

م و ۵ عدد گیلاس   چای کشمش  

ناهار عدسی ۱۰ ق غ +سبزی خوردن 

م و ۵ خرما همینا باعث شد کالری بزنه بالاخیلی ضعف داشتم 

شام سالاد و چند قاشق عدسی 

۵ عدد گوجه سبز ۵ گیلاس 

چای کشمش 

۶ لیوان آب 

نه_به_قند_مصنوعی#  

نه_به_نان_شبانه#  

@فندق_فسقلی  

@گلعنبر  

@زی_زی_گولووو  

@خانم_معلم_جوان  

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
عزیزان سلام  من اومدم با گزارش فست  امروز پری بودم و علا یم وحشت ناکش باعث شد فستم بشه ۷ ...

نوش جان عزیزم😍😍

بسیارعالیه دوست بااراده👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

روز اول رژیم تابستانه :

------------------------------

@آسنات99  

سلام سرگروه جونم.

روزت به خیر و خوشی.

دیروز فستمو به خوبی گذروندم.

ورزشم کردم.از امشب گزارش با جزئیات میفرستم.ماچ به کلت.❤

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو ....                       
هی غر غر کرد بده منم ورزش کنم دادم بهش زد زمین شکست واسه منم دسته طی بود 😩😂😂😂😂

الهی عزیزم.😊😊😊

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

سلام عزیزان. صبحتون زیبا....دلتون شاد...لبتون خندون⚘🙂

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

سلام دوستان عزیزم صبحتون بخیر،من دیشب نمیدونم اصلا چطوری خوابم برد،میخواستم ی لیوان شیرم بخورم که نخوردم کالریمم ۱۳۴۴تاشد ۳۵مین رقصم داشتم دیروز،

امروز هم که هنوز قسمت نشده چیزی بخورم کارای خونه ماشاالله تمومی نداره