2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047277 بازدید | 118822 پست
سلام سلام عزیزان.من امروز روز سوم پری هستم دو روز ورزش نداشتم ولی امروز ادامه دادم ورزشای قبلی مو. ...

من عزیزم ازروزجمعه کمردردوشکم دردم😫

تولد۲سالگی گل دخترم حانیه سادات 🎂🎂🎂خداوندابچه هاموبه تومی سپرم🤲من میتونم💪باتوکل بخداازپس غول اضافه وزن بربیام😃هدف۷۰                 ۱۶بهمن۹۴۴۵۰😢۲۴بهمن۹۲۹۵۰😊هدف اول۹۰🔓۸اسفندرسیدم😃۱۵اسفند۸۹۹۰۰☺۲۲اسفند۸۹۳۵۰🙂۲۹اسفند۸۸۷۰۰😃هدف دوم۸۵🔒هدف سوم۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒هدف اخر۷۰🔒ان شاءالله اخرتابستان میرم روی ترازو،۷۰رونشون میده🤩🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@فندق_فسقلی  فاطمه جان من امروزقند شبم نون بربری تازه نخوردم خیلی سخته امیدوارم بتونم ادامه بدم💪

تولد۲سالگی گل دخترم حانیه سادات 🎂🎂🎂خداوندابچه هاموبه تومی سپرم🤲من میتونم💪باتوکل بخداازپس غول اضافه وزن بربیام😃هدف۷۰                 ۱۶بهمن۹۴۴۵۰😢۲۴بهمن۹۲۹۵۰😊هدف اول۹۰🔓۸اسفندرسیدم😃۱۵اسفند۸۹۹۰۰☺۲۲اسفند۸۹۳۵۰🙂۲۹اسفند۸۸۷۰۰😃هدف دوم۸۵🔒هدف سوم۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒هدف اخر۷۰🔒ان شاءالله اخرتابستان میرم روی ترازو،۷۰رونشون میده🤩🤩🤩🤩
من عزیزم ازروزجمعه کمردردوشکم دردم😫

خیلی بده لعنت بهش👊🏻

😁😁

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
در واقع از این ۵ ماه ۲ماه کم کنم میشه ۳ ماه.تو سه ماه این مقدار کم کردم

عالی افرین

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
خیلی بده لعنت بهش👊🏻 😁😁

پریودی خراست لعنت بهش 👊😁😁

عالی افرین

ممنون عزیزم

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

منم شام نخوردم با اینکه یتیمچه رژیمی بود گذاشتم برا فردا

جاش گیلاس خوردم حین کمپوت درست کردن جاتون سبز

@sepiiiiiideh

@مهربان9999

نه_به_نان_شب#

حذف_قند_شکر#  

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
پریودی خراست لعنت بهش 👊😁😁

شما تازه عضو   گروه شدی؟

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

گزارش امروزم 💃💃💃💃💃💃

🌼صبحانه : ۲ کف دست نون بربری+ گوجه + خیار+ خرما+چای 

🌻میانوعده: چای

🌺ناهار: نصف ران مرغ+ ۳ ق پلو 

🌞میانوعده : خرما+ چای

🌷شام: کدو+ گوجه

۵۲۰ کالری 💪

نه به نان شبانه#  

نه به قند#  

و‍رزش : نیم ساعت حلقه+ چالش چوب + چالش شکم + چرخش روسی 💃💃💃💃💪💪 ‍  ‍ ‍

@ashoojooni  

@مهربان9999  

@فندق_فسقلی   

شما طیبه هستین ؟

ارههه چه یادته عزیزم 😍😍

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

بله معلومه ک یادمه❤❤ خوبی؟ یهو غیب شدی چرا؟

غیب شدم و گند زدم هی رژیم گرفتم هی ول کردم ولی یه ماهه ورزش مداوم انجام میدم تحت هر شرایطی . از امروز دیگه جدی شدم مثلا اکه خدا بخواد طبق برنامه خودمون با بچه ها همراه شم‌ 😶😶

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه