2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052186 بازدید | 118822 پست
وای بچه ها من امروز مهمونی بودم رعایت مکردم

چیزی تا یکشنبه نمونده هاااا

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

من به خودم قول دادم اول شهریور برم خریدلباس سایز 40

ایشالااااا

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این هشتک هایی ک گذاشتی چالشه؟ من مهمونی بودم گند زدم افتضاه. از امروز تازه شرو کردم. فردا وزن نم ...

کجایی دخمل 

کم پیدایی رقیب قدیمی😍

خوبی مریم جان❤

عزیزم وزن 70 پر و متناسب 65 ایده ال 60 استخونی

مرسی عزیزم 

تدریس خصوصی زبان انگلیسی و زبان عربی پایه های هفتم تا دوازدهم 🤗😍😍 به صورت تدریس خصوصی نیمه خصوصی و برای رفع اشکال و آموزش کامل انجام میددددم 😍😍😍👼با هزینه ی کم ک راضی باشید... نگران امتحانا و درس انگلیسی به خصوص عربی دیگه نباشییییید 😍😍😍😍😍😍😍.... برای ثبت نام و  اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید 
سلام خانومای گل گل گل خوشگل     اومدم با گزارش جمعه  صبحانه ماست با کدو حلوای و ۷ ک ...

افرین کاله جون یدونه ای

من ورزش پایین تنه داشتم

نه_به_# قند

نه_به_نون_شبانه#  

خوردنمم ثبت نمیکنم ولی حواسم هست

@گلعنبر  

@sepiiiiiideh  

@فندق_فسقلی  

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
سلام فاطمه جونم  خیلی ممنونم بابت این چالش  دست گلت درد نکنه 😘😘😘😘😘😘 این جوری انگی ...

سلام ب روی ماهت عزیزدلم😍

خواهش میکنم 🤗🤗

صدرصد🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿
ممنونم عزیزم جواب دادی ولی همون نقطه پام خیلی درد داره طوری که پام رو نمیتونم خوب بزارم زمین بعضی. ه ...

عشقم مامانم اینطوری شد هر چی دکتر رفت بی فایده بود،،، یکی از همسایها به مامانم گفت با گوشکوب دستی مرتب ب محل مورد نظر بزن،،کم کم نرم میشه و رفع میشه

به حکمتش دل بسپار 🌿

سلام به همه ی خوشگل خانما 😍🌹 

چه چالشای جالبی راه انداختین😅👍✌️

منم تو چالش نه_به_قند_مصنوعی#  هستممممم😍😍

اما چالش حذف نون شب رو نمیشه😢این شوهر من بدجور گیررررره این چند روزه م که حالم خوش نبود میگف بخاطر رژیمه خودتو ضعیف کردی😐 

دیگه حالا یکی بیاد بهش بفهمونه با کالری شماری دارم همه چیززززز میخورم از صدتارژیمی هم که دکتر میده بهتره....گوش شنوا نداره که😁🤣

شروع رژیم ۱۴۰۰/۰۳/۱۴✌️💪💙💙💙💙💙💙                   وزن اولیه۷۱😶   قد۱۶۸🤍.     وزن بعد از ۱۰روز:۶۸/۵۰۰😍✌️       💙😍هدف ۶۴😍💙.            
فاطمه جونم من بخاطر بلغمم باید ناهار نخورم . نون رو صبحانه میخورم یه کف . برنج یا نون خیلی کم شب ساع ...

خیلی خوبه ک علت رو متوجه شدی عزیزم👏🏻👏🏻👏🏻🐥🐥

حتما نتیجرو بهم بگوووووو ک منتظرم😍😍😍😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه ها من قد ۱۶۸ وزنم هم ۶۸ونیم😁

کسی هم قد ووزنم نیس که باهم رقابت کنیم و بقول بچه ها انگوزه مون خیلی خیلی بیشتر بشه🌈🔴🔴🔴🔴🔴

شروع رژیم ۱۴۰۰/۰۳/۱۴✌️💪💙💙💙💙💙💙                   وزن اولیه۷۱😶   قد۱۶۸🤍.     وزن بعد از ۱۰روز:۶۸/۵۰۰😍✌️       💙😍هدف ۶۴😍💙.