2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1071911 بازدید | 118822 پست
ببین عزیزم قبلاً میگفتن زیر۱۰۰۰نبایدبری ولی الان ورزشکارای بین المللی میگن زیر۱۳۰۰کالری نبایدمصرف کن ...

راستش عزیزم منم اینو دیدم که زیر ۱۲۰۰ نباید مصرف کرد 

‌اینکه تثبیت میگن کالری ضربدر ۲.۵باید بشه

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
سلام الهه جون خوبی ،حسام گلی ،زینب وحلماجان چطورند،بابارداریت چه جوربرخوردکردند🤔

فعلا که خبر ندارن 

ولی استقبال میکنن شدید

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فعلا که خبر ندارن  ولی استقبال میکنن شدید

عزیزم ان شاءالله که همشون سلامت باشندباعث افتخارشماوپدرشون😍

تولد۲سالگی گل دخترم حانیه سادات 🎂🎂🎂خداوندابچه هاموبه تومی سپرم🤲من میتونم💪باتوکل بخداازپس غول اضافه وزن بربیام😃هدف۷۰                 ۱۶بهمن۹۴۴۵۰😢۲۴بهمن۹۲۹۵۰😊هدف اول۹۰🔓۸اسفندرسیدم😃۱۵اسفند۸۹۹۰۰☺۲۲اسفند۸۹۳۵۰🙂۲۹اسفند۸۸۷۰۰😃هدف دوم۸۵🔒هدف سوم۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒هدف اخر۷۰🔒ان شاءالله اخرتابستان میرم روی ترازو،۷۰رونشون میده🤩🤩🤩🤩
راستش عزیزم منم اینو دیدم که زیر ۱۲۰۰ نباید مصرف کرد  ‌اینکه تثبیت میگن کالری ضربدر ۲.۵باید بش ...

آره منم خیلی تحقیق کردم دیدم نبایدکالری خیلی کم بشه.کالری تثبیت رونشنیدم ولی مابرای تثبیت وزن روضربه ۳۰میکنیم💙🌷 

@النازییئییییی     @الیhassan     @چاوشین &nbs ...

آقا من هستم 

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
سلام خوشگلم خوبی دلم برات👌🏻 شده بود🐥🐥🐥😍 اول از همه تسلیت میگم غم آخرتون باشه خسته نباشی بخاط ...

ممنون عزیزم 😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘

بستنی و خیلی کم کردم دو سه هفته یه بار 

نگو کمترش کن 😢

قندم که به لطف شما اگه خونه باشم اصلا نمیخورم فقط کشمش اگه جای باشم مجبورم که از همین الان تصمیم گرفتم همین جوری تلخ بخورم 😊

امروز ورزش کردم۳۰مین  و خگخ بودم همه چی خوب بود

ولی رفتیم سر خاک حلوا دادن به خوردم 🤕

الان وجدانم داره درد میکشه 😭

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
سلام عزیزان رژیمی  مانکنهای آینده  من امروز میرم خونه مامانم صبحانه نخوردم شاید که رستگا ...

ما میتونیم دخترررررر

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

شوهر من تا دیروز عصرا سرکار بود تا شب

از امروز دیگه کارشون تموم شده

اومده همه برنامه هام و خراب کرده

برم ورزشام و برم بیام گزارش بدمممم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
@دیانا24     @عروسترکم     ...

عالیه عزیزم..پایتم هرررچی ک باشع  

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈

اووووه اوووووه💃💃💃💃

@مهربان9999  

@sepiiiiiideh  

به نظر من چالشای که میزاریم خیلی دست و پا گیر نباشن

البته ورزشا رو منظورنه

مثلا چالش چوب و چال روسی وقتگیر نیستن و همه راحت میتونن انجام بدن

درکنار اون بچه ها برنامه خودشونم داشته باشن

حالا یکی بازوش و میخاد لاغر کنه

یکی با سن 

یکی مث من میخاد شکم و پهلو رو کم کنه

من و سپیده چالش حلقه و چوب و روسی رو داریم

چون من فقط شکم دارم کنارش یه اپ شکم هم میرم

انشاالله یه مدت بعد میخام یه اپ با سن هم برا فرمدهی این فلت جانم بزارم. یکی رو میرم ولی راضی نیستم زیاد