2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047327 بازدید | 118822 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون گلم عید شمام مبارک امیدوارم سالی پر از ارامش سلامتی عشق وپول داشته باشی😍😘😘

ممنونم فاطمه جون ممنونم از دعاهای قشنگت ببخشید دیر جواب دادم از دیروز تازه اومدم سایت شرمنده لطف شما شدم 

همه این دعاهارو من هم برای شما ارزومندم 

ســلام به همه

امیدوارم همه خوب باشین باربی خانوما

من به مشکل خوردم

استوپم شدید،خیلی صبر کردم فکر میکردم به کالری جدید عادت نکردم ولی واقعیت اینه ک ۶۸ گیر کردم نه کم میشه نه زیاد

لباسام گشاد شدن ولی ۶۸ یذره هم کم نشده

دیگه خسته شدم میخوام ۱۰کیلو کم کنم شاید کمر دردم خوب بشه😭😭

لطفا کمک کنید

آسنات جان رو نتونستم تگ کنم

میخوام برگردم به همون برنامه قبل با فست خوب کم میکردم

ب نظرتون میشه؟

@بامدادخمار هلپ می 😥

مباااارکههههههه

🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

ٺـولـــــدٺ مــــبارڪ سرگروه عزیزم😍😍😍😍😍💖🎉🎊🎁🎇🎉🎊🎆🎆🎆عیــــــد آمدو عیـــــد آمد📢📢📢😆😆😆😆😄💃💃💃💃💃💃

@فندق_فسقلی 💋💋💋💋💋💋 همیشه شاد و تندرست و موفق باشی انشالله تولد ۱۲۰سالگیت همینطور باربی و زیبا و خواستنی💗😍😘😘🌟🙌

سلام عزیزم اول اینکه به کالری شماری به چشم رژیم نگاه نکن تاحدامکان سالم خوری داشته باش کیک وچیزایی ک ...

ممنون عزیزم بابت پاسخت

فقط من خیلی رو وزن 58 گیر میکنم چند روز باید بگذره تا متوجه بشم وزن واقعا استپ کرده و رژیم شوک رو بگیرم

استاد تغییر باش... نه قربانی تقدیر                                                          قد: 160، وزن فعلی: 59،وزن هدف: 53
منم اتفاقا چهار شبه نون و برنج نخوردم انشالله بتونیم دووم بیاریم😆😆

چه جالب پس بیا هر شب بهم بگیم

چالش# نه# به# نون# شب#  

کی پایست ؟هر کی دوست داره بیاد باهم ادامه بدیم 

@سمیه1396 ‍ 

@دوباره_زندگی‍ 

@ashoojooni  

@فندق_فسقلی  

و دوستان دیگه🌷🌷🌷

جوووووووون مینا گلی هم اومددددددد

جووووونش اذرجونم🥰🥰🥰❤❤❤

خوبی عشقم چطوری

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

وااااااای ببین کی اووووومده 😍😭😭 کجا بودی میناااا خیلی تگت کردم جواب ندادی خوبی عزیزم چیکارا میکن ...

غدات بشم‌من سپیده جونم 😍😍😍😍😍ب خدا منم دلم خیلی تنگ بود..واسه تاپیک واسه همتون🤩🤩🤩

سلامتی خوبم‌تو‌چیکار میکنی

قدیمی ها چرا نیستن🥺🥺🥺🥺

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

چه جالب پس بیا هر شب بهم بگیم چالش# نه# به# نون# شب#   کی پایست ؟هر کی دو ...

نون نخوریم شبا؟؟؟؟ 

پس چی بخوریم 🤔

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
جووووونش اذرجونم🥰🥰🥰❤❤❤ خوبی عشقم چطوری

سلام آبجی گلمممم💋💋💋💋💋