2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047270 بازدید | 118822 پست
چطور باید وارد گروه شد؟؟؟

صفحه اول بخون

سرگروه انتخاب کن

چندنفر رقیب انتخاب کن 

خوش اومدی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  طاعات وعبادات قبول باشه .بچه ها کره بادوم زمینی رو هرروز مصرف کنم 1ق غذاخوری عیبی داره ؟

ن اشکالی نداره ولی در حد همون ی ق غ باشه خیلی هم مفیده🌸🌸🌸

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام سلام خوشکلا من خیلی خوشحالم وزن اولیه ۸۳وخورده ای وزن هفته ی پیش ۷۴.۴۰۰وزن امروز ۷۳.۴۰۰ جییییق ...

جیغ مجید جان دلبندم

هول شدی ننه

مبارکت باشه و کاهشتم پایدار👏👏👏👏👏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام یادم هست گلم ولی کلا کم پیدام 😅

اره منم ی مدت نبودم گفتم شاید یادت نباشه😅😅

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

@بانو7266  

@دیانا24  

@الیhassan  

@mary2772  

سلام دخملیااا چطورین 😊چیخبرا 🤔

بریم سراغ اعلام وزن 

وزن اولیه ۸۷😱

وزن هفته قبل۸۳/۴۵۰😑

وزن این هفته ۸۲😜😎

وزن هدف ۵۵😍😍

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

سلام

صبحانه یک بسکویت پتی بور30

یک خرما ویک لیوان چایی20

نهارسوپ جو150

ساعت دوتا خرما باچایی80

ساعت6پرتقال ویک خیار80

شام دوتا کتلت ویک کف دست سنگک570

یک لیوان شیر ویک ساقه طلایی180

مصرفی1100

‌8لیوان اب

30دیقه حلقه و20دقیقه رقص

من فست نمیتونم بگیرم خیلی اذیت میشم کل کالریمو پخش کردم تو کل هفته خوبه؟؟

@sepiiiiiideh     خوبه؟؟سرگروهمونو گفتن فعلا نیست شمارو تگ کردم

سلام صبح یکشنبه همگی بخیر ،دلتون شاد 

@آسنات99  

آسنات جون خوبی عزیزم ؟

وزن شروع ۷۱/۲۰۰

وزن دو هفته قبل۶۸/۴۰۰

وزن هفته قبل ۶۸/۷۰۰

وزن این هفته ۶۷/۶۰۰

وزن هدف ۶۲

قرار بود بترکونم،ترکیده هامو جمع کنید💪🏻💪🏻💪🏻حالا این ترکیدن حساب میشه یا نه رو نمیدونم😂

البته این وزن دیروز صبحمه ،دیشب کلی چغاله بادوم‌خوردم که طبق تجربه باعث میشه وزنم کاذب میشه ، برای همین  دیگه امروز وزن نمیکنم _تصمیم گرفتم از امشب گزارش کالری و ورزش بدم انگیزه م بره بالا🤩

سلا عزیزم من۴شنبه شروع کردم هنوز ی هفته نشده هفته دیگه وزن میکنم کاهشتم مبارک باشه

اهاااان نمیدونستم باوشه منتظر کاهش وزنت هستم☺

مرسی ممنون♥️ راستی گزارش غذا تو ک نگاه کردم بسکویت نخور الکی میزنن رژیمی ولی در اصل رژیمی نیس

و اینکه صبا چرا دمنوش نمیخوری🤔یا اب و سرکه سیب... اینا باعت میشه متابولیسم بدنت بره بالا و کاهشت سریع تر باشه🙃😊

اهاااان نمیدونستم باوشه منتظر کاهش وزنت هستم☺ مرسی ممنون♥️ راستی گزارش غذا تو ک نگاه کردم بسکویت نخ ...

باشه ممنون ک گفتی بسکویت نمیخورم شما گزارشتو بزارلطفا منم ببینم بله از بوی سرکه بدم میاد پلی میخورم از فردا

باشه ممنون ک گفتی بسکویت نمیخورم شما گزارشتو بزارلطفا منم ببینم بله از بوی سرکه بدم میاد پلی میخورم ...

خاهش😊

چشم میزارم ببخشید ک گاهی تنبلی میکنم گزارش نمیدم🤦‍♀️😅

منم متنفرم از بو و طعم سرکه سیب 😷🤢

واسه همین دارچین و اب لیمو و گل محمدی رو باهم دم میکنم

چشوم الان واسه سحر 7 قاشق کم کردم کم کردم🙄

وایی عزیزم

واقعا وزنت نسبت به برنجی که نوشتی و نوش جون کردی خیلی خوبه بخدا

مطمئنی درست حساب کردی برنجتو

تقریبا میشه ۵کفگیر برنج!!!؟؟؟

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
@بانو7266     @دیانا24     @الیhassan     @mary2772 &n ...

افرین نگین👌🏻👌🏻🎉🎉🎉

کاهشت عالی بوده با همین فرمون برو جلو

من روز اول پریودیمه

ولی بازم میرم رو ترازو طاقت نمیارم خخخخخ

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا