2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047461 بازدید | 118822 پست
سلااام خانم بااراده وزن جدیدت مبارک عزیزم ب شدت درگیر این کمرم هستم نمیتونم زیاد بیام اینجا عزیزم

مرسی عزیزم 

انشالله که خیلی زود سلامتی تو به دست میاری 💟⚘

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
دوستان در چه حالین من شکر خدا همچنان مراعات میکنم البته ورزش تدارم سختمه ولی خب کار خونه ام زیاد ...

منم مراعات میکنم  ولی کم نمیشه وزنم از یکشنبه میترسم 😭😭😭

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نيدوني واقعني  بي خبر والا درگير ماسك زدن و ... و كرونا هستيم گور به گور شه

سلام دیانا جان از وقتی ماه رمضونه کاهش نداشتم ممکنه استپ وزن باشه کالری مجازمو مصرف میکنم ولی ورزش فقط گاهی پیاده روی آرام دارم 😓

البته به غیر از دیروز که زبان روزه ۲ ساعت کوهنوردی کردم 

گزارشمم این بود 

سحری نان روغنی ۳ کف ماست ۵ ق غ  پنیر محلی ۱ قوطی ک۲ خرما

افطار ۵ ق غ مسقطی نصف زولبیا ۲ خرما  ۲ چای 

شام ۸ ق غ برنج دو تکه ماهی سرخ شده ۲ ق غ رب انار۲ ق غ ترشی

هندوانه 

مجاز ۱۹۰۰

مصرفی ۱۹۰۳

دو ساعت کوه نوردی

آب ۶لیوان

@گلعنبر  

@الیhassan  

سلام دیانا جان از وقتی ماه رمضونه کاهش نداشتم ممکنه استپ وزن باشه کالری مجازمو مصرف میکنم ولی ورزش ف ...

به به خدا قوت

خواهر جان دوساعت کوهنوردی😍😍😍

هزار ماشاءالله ،کاهش وزنت این هفته عالی میشه

اصلا نترس

چون ورزش نمیکنی احتمالا کاهشت کمتر باشه

فست نمیگیری؟اگر اینطوره صدتا کالری کمتر مصرف کن

همینکه ماه رمضون زیاد نکنی خوبه

منم خیلی مراعات میکنم ولی همش کالریم ۱۶۰۰-۱۷۰۰میشه

چون شیر میدم گاهی ضعف میکنم و بیحال میشم. 

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        

ایشالا کم میشی

من تو ماه رمضونا همیشه اضافه میکردم

علتش نداشتن ورزش خوردن نون زیاد تو افطار و البته هندونه فراااووون بود

امسال نون سنگک میخورم  فقط ۷۰ نهایت ۸۰ گرم

هندونه محدووود 

ورزش و نمیتونم بجاش سعی میکنم کارای خونم و انجام بدم و عصرا نخابم و همش سرپا باشم به هربهونه ای

هفته پیش ۷۸ بودم

این هفته قول دادم به خودم شاخشو بشکنم

انشاالله که هممون به هدفمون برسیم

شروع رژیم :۱۴۰۰/۰۱/۰۴  وزن شروع :۸۰😳  وزن هدف:۷۰ 😍قد ۱۷۰  وزن فعلی۷۶.۳ گروه نارنجی بودم آبی شدم 😌کافیه جا نزنی ... باقیش حله💪💪✌

سلام عزیزان.صبح بخیر

دوستان کیا هر روز ورزش میکنن؟

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
خوبه گلم فقط کالریتو حتما پرکن👍

سلام عزیزم گزارش دیروز:

سحر:استامبولی با سالاد شیرازی

افطار :نان پنیر سبزی خرما ۲تا یه کوچولو شکلات صبونه یه ق چکیده

شام : سوپ 

میان وعده:هندوانه سیب هویج

ورزش نتونستم تا دیر وقت مهمونی بودم

مجاز ۱۵۸۰

مصرفی ۱۵۷۵

۶لیوان آب 

گروه قرمز       وزن اولیه۹۰/۸۰۰ قد ۱۶۰   وزن هدف ۶۰                                              
سلام عزیزان.صبح بخیر دوستان کیا هر روز ورزش میکنن؟

من اگه خونه باشم هر شب بعد از افطار یه ساعت راه میرم😊😊😊

گروه قرمز       وزن اولیه۹۰/۸۰۰ قد ۱۶۰   وزن هدف ۶۰                                              
طبق پست قبلی ک برات فرستادم گزارش بده عزیزم💛

باشه عزیزم 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
من زدم‌کبود کبود دردددارم ب نظرت نزنم فعلا بعد شروع کنم شما تجربه داری بگو

اگر حلقه رو منظورتونه ،نه بزن تا دردش عادی بشه.حتی اگر خیلی درد داشتی هم بزن یکی دو روزه عادی میشه

سوگلی خدا منم💜

سلام ظهر بخیر

نماز روزتون قبول

اومدم بگم از امروز دوباره شروع کردم کالری شماری

کرکره تاپیک میدم بالا روزه دارا خوابن😅