2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047233 بازدید | 118822 پست
باز یه خودشیرین پیداشد 😏😂 من ۴ ماهه عضوم و حتی اردیبهشت و خرداد هم عضوبودم تمام قوانین رو میدونم ...

گلم سوالاتو از بچه ها و سرگروهای دیگه هم میتونی بپرسی میتونم کمکت کنم؟؟؟؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

گزارش امروز

ص:دوقاشق غ خوری ارده ویک قاشق چ خوری عسل+دوکف دست نان لواش

ناهار:ماهی ۳۰گرم+دوکف دست نان لواش

میان وعده:سیب+پرتقال+چای+۲عددخرما+۴عددبیسکوئیت پتی بور+سیب+۴قاشق انار+آلوچه

شام:جوجه کباب ۳۰گرم+یک کف دست نان لواش+یک لیوان دوغ

فعالیت:۳۰دقیقه پیاده روی+۱۰۰شنادیوار+۲ست ۲۰تایی ورزش شکم وپهلو

آب تاالان:۴لیوان✔

مصرفی:۸۹۰✔🥴

مجاز:۱۱۲۰✔

حالت تهوع داشتم نتونستم بیشتربخورم تاشب پرش میکنم امیدوارم بتونم

@سمیه1396    

@کیان_جوون    

@مناخانم    

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون سرگروه عوض شده بود یه سوال در این مورد از خود سرگروه بود وگرنه یه بار از ایشون میپرسیدم اگه ج نم ...

حالا خودتو ناراحت نکن...

احتمالا ندیده

مهم نیس

بوس پس کله ات گلم💋💋💋💋💋

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
آفرین به تو دختر صبورررررررم😍😍😍 😀😀😀😀مارشوهر(مادرشوهر)حدس نزدم تقلب کردم😂😂😂بله یه همچین را ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آفرین صدآفرین هزار و سیصد آفرین😂😂😂😘😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
 عضو‌بودی و هنوز هیچ کدوم از همگروهی هات را نمیشناسی!!  مشخص هست که خیلی تنبل تشریف داری ...

من فقط وزنمو یکشنبه ها میومدم میگفتم 

بعدشم کار داشتمو وقت نمیکردم اینجا بیام صحبت کنم 

لطفا قضاوت نکنید دوست عزیز 

ژوووووون ورزشکار💃💃💃💃

آیناز ریپ نشدی واسه رون اپ ورزشی از بازار واسه لاغر و خوش فرم شدن ران پا دان کن کار کن باهاش درست میشه صبور باش....

گزارش_سرگروه#

🧡🧡🧡🧡🧡

کالری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۶۰۰

——————————

🌸به نام خدا🌸

🌸چهارشنبه ۱۰ آذر  🌸

• ۲۰ مین پیاده روی ترکیبی🏃‍♀️🚶‍♀️
  • ۱۰ مین حرکات موزون👯‍♂️
  • درازنشست  ۲*۵۰
  • زیر شکمی ۲*۳۰
  • چرخش پا  ۲*۳۰🦵
  • چالش شنای دیوار ۲*۶۰🏊‍♀️
  • چالش چوب  ۲*  ۴ دقیقه 🥢
  • چالش روسی ۲*۵۰
  • چالش شکم🤰
  • طناب ۱۰۰ تا
  • پروانه ۱۰۰🦋
  • چالش تنفس عمیق🗣
  • صبحانه: شیرچای🥜🥛☕️🍯
  • میان وعده: اسموتی🥤
  • ناهار: ابگوشت+ نان+ کلم 🥣🥬🍞
  • میان وعده: کشمش+ اجیل🥜
  • شام: سوپ سبزیجات🥣
  • ۸ لیوان اب 💦
  • دمنوش زیره🍸
  • چالش وعده سبک⛔️🍚🍞
استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه مرسی عزیزم دیگه سوالی ندارم 😘

❤❤❤❤❤❤🌸🌸🌸🌸🌸💋💋💋💋💋💋

این موش رو خودت دووندی تو تاپیک با اون فتوای مضیقه ایت 🤣😂😂🤣😂😂😂😂

بابا همش تهمته افتراست😂😂😂😂

من همیشه همجا 🧕🏻🧕🏻🧕🏻🧕🏻 آقامونم👳🏻‍♂️👳🏻‍♂️👳🏻‍♂️👳🏻‍♂️👳🏻‍♂️👳🏻‍♂️

😂😂😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿