2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047454 بازدید | 118822 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلاممم😍⚡

بجه ها من خواهان یک رقیب رژیمی میباشم

دیشبم گفدم کسی نبود مث اینکه😢

وزن الان ۷۵/۹۰۰

هدفم ۶۵

قدم ۱۷۳

گروه نارنجی🍋🌿.          ۷۷»»»»۷۵/۹۰۰»»»»۷۶/۹۰۰»»»»۷۵/۳۰۰.        im a strong girl😇🍋🌱💪
 چه طرز صحبت کردن هست!!!  ایشون ، مگه شما را میشناسن که از قصد جوابت را نده؟؟؟؟ تو‌ ...

باز یه خودشیرین پیداشد 😏😂

من ۴ ماهه عضوم و حتی اردیبهشت و خرداد هم عضوبودم تمام قوانین رو میدونم چون سرگروه عوض شده بود یه سوال داشتم از ایشون 

بخاطر یدونه سوال هم ۴ ۵ بار پرسیدم ولی دیدم با اینکه ج دیگرانو میده برامنو نادیده گرفته خب یکم برخورد 

بعدشم همدیگرو نمیشناسیمو اینارو به دوستتون بگین با اونایی که صمیمیه زود ج میده ولی برا اونایی که نیس نمیده 😂

افرییین واقعا بهت افتخار میکنم👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 من فکر کنم متر ندارم اندازه بگیرم حتما‌ میخرم👍

مرسي جيگررر  اره حتما بگير تو ورزش ميكني حتما سايز زياد كم ميكني

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
سلام ماشالله عالییی ... بعد چن وقت اینقدر کم کردین

ممنون گلم   من يكماه ونيم اينا هس

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
 چه طرز صحبت کردن هست!!!  ایشون ، مگه شما را میشناسن که از قصد جوابت را نده؟؟؟؟ تو‌ ...

ولطفا همگی تمومش کنین بخدا برا خودشیرینی چیزی نمیدن اگه میدادن من خودم اولین نفر ازشون دفاع میکردم 😂😂😂😂😂🥴

دیگه مهم نیس هیچی 

سلاممم😍⚡ بجه ها من خواهان یک رقیب رژیمی میباشم دیشبم گفدم کسی نبود مث اینکه😢 وزن الان ۷۵/ ...

سلام سلاااام من هستم پايه امم

خیلی برای من سخته سایز گیری همش فکر میکنم یه سانت بالاترو گرفتم یا یه سانت پایین ترو😶 راستی یکم ان ...

وقتی سایزو یادداشت می‌کنی دقیق بنویس کجاست مثلاً من دور شکم تو پرانتز می‌نویسم دور ناف.چرا انگیزه نداری؟نمیخوای خوشگلتر بشی؟دوتایی باید سایزمون۳۸بشه هااا😉امشبم برنج خوردی نبینم دیگه شب برنج بخوری فقط ناهار🤨

خیلی برای من سخته سایز گیری همش فکر میکنم یه سانت بالاترو گرفتم یا یه سانت پایین ترو😶 راستی یکم ان ...

عزیززم تو خودت الهه انگیزه اییی

یاد اون دامن بیفت چقدر خانوممم بوودیی😍😍😍