2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047257 بازدید | 118822 پست
سلام عزیزم خوبی😶میخاستم باهات حرف بزنم کسیو جز تو پیدا نکردم ک درباره این مشکلم باهاش حرف بزنم😔 م ...

چرا نتونی ؟من خودم وزن شروع ام خیلی بیشتر از تو بوده یه نگاه به امضام کن بعد بیا حرف بزنیم 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
ازهفته بعدشایدبگیرم ان شاالله اگرتوان داشته باشم ضعف نداری الان

راستش یکم داشتم چن تا دونه کشمش خوردم   

ولی در کل خوبه فهمیدم که میتونم اشتهام رو کنترل کنم

البته شامم رو  کامل نخوردم تو کالری زده بودم ۳ تا برگ کاهو من یه دونه خوردم بخاطر همین واسه کشمش عذاب وجدان ندارم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی مهربون خانوم        

تولدت مبارک 😍😍😍😍

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

گزارش_سرگروه#  

کالری مجاز و‌مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۶۰۰

🌸به نام خدا🌸

🌸سه شنبه ۹ آذر  🌸

• ۲۰ مین پیاده روی ترکیبی🏃‍♀️🚶‍♀️
  • ۱۵ مین رقص💃
  • درازنشست  ۲*۵۰
  • زیر شکمی ۲*۳۰
  • چرخش پا  ۲*۳۰🦵
  • چالش شنای دیوار ۲*۶۰🏊‍♀️
  • چالش چوب  ۲*  ۴ دقیقه 🥢
  • چالش روسی ۲*۶۰
  • چالش شکم🤰
  • طناب ۱۵۰ تا
  • پروانه ۱۰۰🦋
  • چالش تنفس عمیق🗣
  • صبحانه: شیرچای🥜🥛☕️🍯
  • میان وعده: میوه خشک🍑🍎
  • ناهار: حلیم جو‌پرک🥣
  • میان وعده: اسموتی🥤
  • شام: خورشت کدو+ نان+ کلم🥒🍞🥬
  • ۸ لیوان اب 💦
  • دمنوش زیره🍸
  • چالش وعده سبک⛔️🍚🍞
استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
الانم ضعف دارم فست بگیرم میمیرم دیگ😥

اولش سخته بعد یه مدت عادت میکنی 😊

چرا نتونی ؟من خودم وزن شروع ام خیلی بیشتر از تو بوده یه نگاه به امضام کن بعد بیا حرف بزنیم 

دیدم عزیزم 

مرسی ک جواب دادی انگار فرشته نجاتم شدی🥰

میشع باهام صحبت کنی باید چ کار کنم من ارزوووومه بشم ۵۸ کیلو توروخدا کمکم کن رقتم دکتر تغذیه فایده نداشت من احتیاج دارم ک بدونم باید چه چیزی ب خودم بگم تا قانع کنم خودمو ک شدنیه و تا تهشششششش برم میشه کمکم کنی؟؟

آخرش که چی؟!
گزارش روز فست  صبحانه :یه کف دست نان بربری با پنیر و سه عدد گردو و یه لیوان چای سبز با یه دونه ...

عالیییی رعایت کردی👏👏👏👏‌افرین

همینا.میخایما#  💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
راستش یکم داشتم چن تا دونه کشمش خوردم     ولی در کل خوبه فهمیدم که میتونم اشتهام رو کنتر ...

بسیارعالی😊🤗🥰

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
گزارش_سرگروه#   کالری مجاز و‌مصرفی ۱۰۰۰ کالری  سوزی ۶۰۰ 🌸به نام&nb ...

مثل هنیشه پرفکت🥰🥰🥰سمیه شام امشب ماست و کشمش سمیه پز خوردم ، عجیب سیرم باز از این دستورها بما لطف عنایت بفرما

اولش سخته بعد یه مدت عادت میکنی 😊

ممنون عزیزم

یه سوال،هفته بعدبخوام بگیرم بایدوزن جدیدمومنهی ۱۰۰کنم یاوزنی ک الان دارمو؟یاازفرداشروع کنم کالری جدیدمو؟

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
سلام وزن نکردم هنوزعزیزم نمیدونم حس میکنم تیره شده زیرچشمم😅

تو ۳ روز؟؟؟😶

تلقین نکن.. تازه به هر حال تو روند کاهش، بخایم نخایم روی صورت تاثیر میزاره ولی نه اینقدر زود، حداقل بعد از ۵ ، ۶ کیلو‌کاهش!

توضیحات اول صفحه نوشته که چیکار کنیم برای لاغر نشدن صورت..

خوشگلی_دردسر_داره#  

۵۵ بشی میشی مثل دختر های ۱۷  ۱۸ ساله  من ارزوم بود س ی نه هام خوب باشه ک نیس خوبه اندامت ...

اره دقیقا مامانمم همینو یبار گفت بهم..۵۸ کیلو شده بودم بهم گفت عین دختر دبیرستانیا شدی😅😅بدبختی من دبیرستان هم بودم ۶۷ کیلو بودم .از این کپلی کوتاها😅😅

با این اپ های مخصوص سینه ننیشه یذره حجم داد به سینه؟

سوگلی خدا منم💜
دیدم عزیزم  مرسی ک جواب دادی انگار فرشته نجاتم شدی🥰 میشع باهام صحبت کنی باید چ کار کنم من ار ...

هیچ چیزی تو زندگی نشدنی نیس، اول خودتو دوست داشته باش ، بخودت اطمینان بده ک اینقدر اراده داری ک بتونی یک خانم خوش اندام باشی، دو صفحه اول با دقت بخون با تمام نکته ها، سرگروه تک انتخاب کن یه امضا برا خودت تنظیم کن تو پروفایلت،  از فردا یا علی بگو شروع کن هر جا گیر داشتی تگ ام کن همه بجه های قدیمی اینجا دلسوزانه کمک ات میکن، به شرط اینکه خودت بخوای ک لاغر بشی بدون ذره ای ناامیدی 

خاحر ناهار که نداشت سبزیجات هم که نداشت چند تا سانسوری هم داشت تو بوگو کوجاش مونده که خوب باشه ؟ ...

همینکه صداقت داشت😂😂😂😂

تو ۳ روز؟؟؟😶 تلقین نکن.. تازه به هر حال تو روند کاهش، بخایم نخایم روی صورت تاثیر میزاره ولی ...

اره واقعا دردسرم داره😂😘

ممنون گلی اره خوندم مطالبو..گزارشمم دادم دعوام نکنی فقط🤧یه سوال دیگ ام داشتم من اگربتونم میخوام هفته بعدفست بگیرم بایدازفرداکالریموعوض کنم ومنهی ۱۰۰کنم؟یااول هفته؟😚