2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047455 بازدید | 118822 پست
هیچی بی ادبیه ولش کن😂😂😂 ساناز گفت هر ۳۰دقیقه .۱۵۰ کالری🙈🙈🙈روم به دیوار

کی نیم ساعت میخادحال کنه😂😂😂

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻

سلام شبتون بخیر میگم فردا باید سایز بدیم.. راستی اینم مثل وزن کشی شرایط خاصی داره

وزن شروع:115وزن فعلی:9۳.۸00 وزن هفته پیش :۹۴.۴۰۰😭😭 وزن هدف73قد:173 عضوگروه بنفش💜💜بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران میگویند تو نمیتوانی💜💜   خواهش میکنم درخواست دوستی ندید.ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجرم اصلی @آلاهیدا   هست  

دقیقا.👌👌👌

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
هیچی بی ادبیه ولش کن😂😂😂 ساناز گفت هر ۳۰دقیقه .۱۵۰ کالری🙈🙈🙈روم به دیوار

بیا بعدا بگو آلاهیدا مجرمه.این سانازم زیر آبی کار خودشو میکنه.

@آلاهیدا   @sanaz718    @رزگلبرفی  

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
@زیتونپرورده     سلام عزیزم،منم ۵۰۰.آرههه ۳۰۰ کالری با ایروبیک تو خونه...ولی یکم سرم گیج ...

عااالی بودی 😍👏🏻

نههه چیزی نخوری ها 😱 بدو برو بخواب آفرین 😴😴

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
سلام خوشکلم😘😘 خوبی؟ آره متاسفانه یه هفتس گرفتارم نتونستم بیام اما میام بزودی🐥🐥🐥🐥🐥🐥

خوبم عشقم انشاءالله كه بزودي مشكلت حل بشه مهربون ترين🌹🌹🌹😘😘❤️

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

به به عالیه نوش جونت  بنظرم بگیر فستو خیلی خوبه

الانم ضعف دارم فست بگیرم میمیرم دیگ😥

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

سلام عزیزم خوبی😶میخاستم باهات حرف بزنم کسیو جز تو پیدا نکردم ک درباره این مشکلم باهاش حرف بزنم😔

من از بچگی چاق بودم الان ۲۰ سالمه مجردم و بی نهاااااایت دلم میخاد لاغر کنم ۳۰ کیلو اضافه وزن دارم

نمیدونی چقدر دلم میخاد لاغر کنم 

اما ارادشو ندارم یه مدت طبق برنامه پیش میرم اما همششششش یه چیزی درونم میگ تو نمیتونی!همین باعث میشه رهاش کنم حس میکنم اضافه وزنم خیلی بیشتر ازون چیزیه ک بشه کمش کرد حس میکنم روند کاهش وزنم خیلی کنده و این عصبیم میکنه مثلا تو رژیمی ک شما گفتی ۲ هفته انجامش دادم اما روزای فست و خ گ خ رو واااااقعا نمیتونم انجام بدم انگار از توانم خارجه از طرفیم واقعاااااا ناراحتو افسردم😭😭😭😭توروخدا کمکم کنید یه راهی جلوم بزارید ک این بار واقعاااااا عملیش کنم😭

خودم به تنهایی و با اراده قوی شماها چی کار میکنید که ارادتونو حفظ میکنید و تا هدف پیش میرید؟؟

وزنم ۹۰ باید بشم ۶۰ و کمتر(راستش با فعالیت گروهی هم نمیتونم همراهی کنم شخصیتم درونگرا هست و نمیتونم گروهی کار کنم 😓اگ خونه تکونی باشع ام دلم میخاد تکی انجامش بدم!)

توروخدا ب دادم برسید من واقعا ازین چاقی بریدم و کم اوردم

آخرش که چی؟!
به به عالیه نوش جونت  بنظرم بگیر فستو خیلی خوبه

ازهفته بعدشایدبگیرم ان شاالله اگرتوان داشته باشم

ضعف نداری الان

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍