2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1053360 بازدید | 118822 پست
سلام سمیه جان،تولدت مبارک خانوم گل.🥳🥳🥳ایشالله روزای آینده ات ،روزای طلایی تری باشه برات. ی ...

سلام‌گلم🌸

مرسی عزیزم💓💓💓💓💋💋💋💋💋

پروانه زدن

رقص

پیاده روی

چرخش پا

اینم لینک(چرخش پا)

https://hodata.ir/BL1E/بدنسازی-خوابیده-پا-صاف-چرخش 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بچه ها این عکسو ببینید ....من که دیدم واقعا حالم خراب شد 😐😕تصمیمم جدی بود جدی ترم شد برای لاغری ...

اووووف چقدررر چربیییی🥶

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی ممنون عزیزم 🥰🥰🥰👏 دستت درد نکنه🥰 انشالله تا عید بتونم ۱۵کیلو اب کنم 🏃‍♀️

تو.میتونی#  💪💪💪

@سمیه1396     سلااام سمیه گلی ورزشکار ورزشکاران تفلدت مبارک🎆🎂🎁🎀🎊🎉🎇 بیا شمعها رو ...

سلام گلم🌸

😂😂😂😂😂 ورزشکار ورزشکاران

ممنون عزیزم🌹🌹🌹💓💓💓💓💓

امروز

خب پس منم گزارشمو میدم 

صبحانه دو کف بربری سبوس دار +16 گرم پنیر کم چرب +3تا گردو

میان وعده دو تا خرما +چای

ناهار دو تا کتلت کوچولو اندازه فلافل +یک کف دست لواش

میان وعده پنج تا بادوم درختی + دو تا پسته + سیب + دمنوش به و  لیمو 

شام سالاد کاهو + سینه مرغ گریل شده

ورزش که قراره ساعت چهار دسته جمعی انجامش بدیم 

ده دقیقه گرم کردن بیست دقیقه پیاده روی سریع ،یکربع قدرتی 

بعد از شام هم شیر و دارچین میخورم

@گل_ایل  

@خوشگلشششونم  

سلام‌گلم🌸 مرسی عزیزم💓💓💓💓💋💋💋💋💋 پروانه زدن رقص پیاده روی چرخش پا اینم ل ...

اوه ممنون گلکم.

پیاده و پروانه رو دارم،طنابم میزنم.رقصی ام نیستم🥴بلدم نیستم البت🤦‍♀️.اماااا

ممنون اون حرکتو انجام میدم حتمن،اصن تو تمرینام نبود این تیپ حرکت.😘

با ذکر مثال توضیح دهید🤣🤣🤣

🌪🌪🌪🌪🌪🌪 حرکت را اینجوری  فکر کن😂😂😂😂

سلام گلم🌸 😂😂😂😂😂 ورزشکار ورزشکاران ممنون عزیزم🌹🌹🌹💓💓💓💓💓

بسلامتی باشه خوش بگذرونی امروزوو 👏👏💃💃💃🌹🌹🌹💋💋

پاشو برقص و شاد باش 🎉🎇🎊کیکم بخور (من همون دشمن داناییم که الهه تو صفحه های اول گفته بود )😈😈😈😂😂

خب پس منم گزارشمو میدم  صبحانه دو کف بربری سبوس دار +16 گرم پنیر کم چرب +3تا گردو میان وعده د ...

🥳🥳🥳🥳اوه چ خوبی تو

من تا شب نشه نمیتونم گزارش بزنم🤣

🤗🤗🤗🤗👏👏👏👏بارک الله اراده

دیشبم زود زدم گزارش،اول وخت شوهرم خابش برد،پا شدم ورزش کردم، ۳۰۰ تا دیگه سوزونده بودم.

بسلامتی باشه خوش بگذرونی امروزوو 👏👏💃💃💃🌹🌹🌹💋💋 پاشو برقص و شاد باش 🎉🎇🎊کیکم بخور (من همون ...

ممنون عزیزم💓💓💓

منم که رقصییی...  حالا ازینا ازینا💃💃💃💃💃💃💃

دوستای گلم من یه کاری کردم گفتم به شما هم بگم اگه دوست داشتید انجام بدید. من اصلا نمیتونم دارچین و آب یا پودرهای دیگه مثل زنجبیل و آب و قاطی کنم بخورم😕.زیره گرفتم آسیاب کردم زنجبیل پودرشو گرفتم  زردچوبه و دارچین هم داشتم. از هر کدوم یه قاشق یه قاشق باهم مخلوط کردم آخر یه قاشق عسل زدم بهش بعد به صورت گرد گرد اندازه فندق درست کردم ۱دونه  نیم ساعت قبل ورزش میخورم۱ دونه بعد ورزش میخورم.برامن که متابولیسم بدنم پایینه فکر کنم خوب باشه چون این پودرها همشون چربی سوز هستن و سوخت و ساز بدن و زیاد میکنن.شماهم اگه دوست داشتید درست کنید😊😊 من از امروز شروع کردم😉😉🤗🤗

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
بچه ها این عکسو ببینید ....من که دیدم واقعا حالم خراب شد 😐😕تصمیمم جدی بود جدی ترم شد برای لاغری ...

شت حالم بد شد😑

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️