2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048963 بازدید | 118822 پست
نگران هیچی نباشه مخصوصا وزن اگر با یه اراده محکم و قوی پیش بری و به قول معروف یه کفش آهنی پات کنی وز ...

آره شاید اگه‌وزنم‌کم شه حالمم بهتر شه

نه من انقدر ضعیف و سوسول نیستم که‌بخاطر این دوسال اینجوری شده باشم

بخاطر یه عمر زندگیم که به دست دیگران حروم شد غبطه میخورم

از وقتی یادم میاد‌ همش حسرت و عقده توی دلمون جمع شد

من قربانی خودخواهی و درک نشدن و بی توجهی و بی حرمتی و لجبازی و وسواس و مریضی مادرم شدم

الانم قربانی خودخواهی و درک نشدن و بی توجهی و بی حرمتی و بچه بازی شوهر

نزدیک ۳ دهه زندگیمو میبینم و آرزوهای بچگانه ای که تو دلم‌مونده و چیزایی که خوشحالم نمیکنه و اصرار شوهرم برای بچه دار شدن و نداشتن آمادگی من و وقتی میبینم وضع از اینم ممکنه بدتر شه بیشتر داغون میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره شاید اگه‌وزنم‌کم شه حالمم بهتر شه نه من انقدر ضعیف و سوسول نیستم که‌بخاطر این دوسال اینجوری شده ...

میدونم چی میگی عزیزم. اما سعی کن مشکلات تو با راه و چاه حل کنی‌. به خدا خیلی ها هستن که طعم خیلی چیزارو نچشیدن.با شوهرم حرف بزن متقاعدش کن خودتم تلاش کن وزنت و بیار پایین بعد ایشالا اگه خواستی باردار شو. 

شوهر منم عاشق بچست با وجود اینکه ۸ ساله ازدواج کردیم وقتی میبینه همه دور اطرافیان و همکاراش بچه دارن با یه آب و تابی تعریف میکنه که نگو. من باهاش حرف زدم متقاعد کردم گفتم  ببین من ۸۰ کیلو بودم ۱۰ کیلو کم کردم بزار چند کیلو دیگه هم کاهش داشته باشم  کنارم باش کمکم کن تا بتونم وزنمو کم کنم بعد بچه دار میشیم اما رفتم دکتر یه چکاب کامل از بدنم انجام دادم که مطمئن باشم مشکلی ندارم.تو هم همین طور با زبون سعی کن باشوهرت حرف بزنی.

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
نه نی نی دار نشدم با این وضع باردار شم داغون میشم خیلی روحیه م داغون تر از قبله خیلی به بودنتون نی ...

آروم باش عزیزم

اوضاع ب وقتش درست میشه آروم باش 

اکثرمون درگیر این مسائل هستیم عزیزم

با ناراحتی هیچی درست نمیشه

روزها سپری میشن فقط جوونی برنمیگرده ب جوونی خودت فکر کن و اینکه باید شاد باشی

تا میتونی ب خودت برس، این روزها هم میگذره 

یکم ب خودتون فرصت بده 

مطمئا باش در بهترین فرصت خدا همچی رو درست میکنه بهش اعتماد کن

به حکمتش دل بسپار 🌿
میدونم چی میگی عزیزم. اما سعی کن مشکلات تو با راه و چاه حل کنی‌. به خدا خیلی ها هستن که طعم خیلی چیز ...

کاش زبون آدم حالیش میشد کلی میگم

من تپل دوست دارم، تپل قلانه بهمانه

از مزیتای چاقی میگه

ولی قبلا میدونم خوشش نمیاد فقط حسادت داره

و اگرم خوشش بیاد دو قسمتو خوشش میاد که خودخواهیه

آروم باش عزیزم اوضاع ب وقتش درست میشه آروم باش  اکثرمون درگیر این مسائل هستیم عزیزم با ناراح ...

مرسی فندق جونم

توکل به خودش الهی که زندگی همه رو سر و سامون بده

یکم حواسش به منم باشه😍

سلام

صبحانه .سرکه سیب ۳ قاشق

ناهار ۳ قاشق پلو

شام ۲۰۰ گرم فیله کباب ۲ کف دست نون

میان وعده ها .۲ کف دسن ۲نون سنگک میوه خشک خرما 

مصرفی ۶۲۲

۲ ساعت پیاده روی

@banoye_emarat_aynaz  

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
مرسی فندق جونم توکل به خودش الهی که زندگی همه رو سر و سامون بده یکم حواسش به منم باشه😍

فدات گلم😘

الهی آمین ان شاءالله زندگیت اینقدر خوب و دلخواهت بشه ک غرق در خوشبختی بشی❤🙏🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿
کاش زبون آدم حالیش میشد کلی میگم من تپل دوست دارم، تپل قلانه بهمانه از مزیتای چاقی میگه ولی قبلا ...

حالا که اینجوره اصلا جلوش نگو رژیم میگیری وقتایی که خونه نیست قشنگ رعایت کن وقتایی هم که هست نشستید مثلا غذا خوردن مسلما تو کمتر میخوای بخوری دیگه اگه دیدی حرفی زد بهانه بیار مثلا بگو سیرم یا میلم نمی‌کشه یا سعی کن غذا خوردن تو یه کم طولش بدی.برای بچه دار شدنم باهاش صحبت کن بهش بگو من ۱ سال زمان نیاز دارم تا آمادگی بچه دار شدن پیدا کنم.

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
همچنین عزیزم😍 الهی که هرچی از خدا میخواین خیرتون بشه و خدا بهتون ببخشه😍😍 @مندا    

عزیزمی ⚘⚘

نبینم دیگه غصه بخوری😊😉

از فردا میشی یه خانوم پر انرژی💪🏻

به خودت اهمیت بده بزار بقیه هم ازت یاد بگیرن بهت اهمیت بدن✌🏻🤞🏻

حالا که اینجوره اصلا جلوش نگو رژیم میگیری وقتایی که خونه نیست قشنگ رعایت کن وقتایی هم که هست نشستید ...

آره همین کارو میکنم همیشه موقع کاهش وزنم هیچوقت بهش نمیگم

چون حسوده نمیذاره هیچ کاری کنم، کلاس خیاطی ثبت نام کردم مشغول باشم بخدا اصلا نمیذاره کارارو انجام بدم یا تمرین کنم

اعصابمو خرد کرده از بس مث بچه آویزونه.

راست میگی الانم باز شروع میکنم قایمکی رعایت کردن

این حسوده بخوام پا به پای این پیش برم میشم ۱۵۰ کیلو

خودش چاق شده حسادت میکنه من لاغر شم.

برای بچه هم باهاش حرف زدم

داشتم خودمو آماده میکردم و ۴ تا عکس نی نی سرچ میکردمو ذوق میکردم از بس گفت دیره، جا موندم، ۳۰ سالمه، همسن من دو تا بچه داره گفتم تو که شعورت انقدر کمه اصلا بچه نمیارم

همه چی از من صد درصد باشه اخلاق اینم گنده، بچه بیارم داغونش میکنه بخدا

یا گند میزنه به تربیتش یا حالش

سلام صبحانه .سرکه سیب ۳ قاشق ناهار ۳ قاشق پلو شام ۲۰۰ گرم فیله کباب ۲ کف دست نون میان وعده ها ...

ایولا🤩🤩🤩👏👏👏👏👏👏

ب امید کاهش عالیت فردا😁😁😁👌👌👌💙💙

چالش اب قبل غذا💧💧💧💙 سرگروه آبی 💙💙💙💙 مفتخر باشین که یه خانم بااراده در کنار شماست😁😃😍 مهر ماه 99 استارت زدم برای تناسب اندام💪 با وزن 89 🙄😑 اما....... تونستم با کمک راهنمایی های بامداد خمار و سرگروه های عزیییزم🤩 فروردین 1400 وزنمو به 66 برسونم💪 بعدم برای استراحت تثبیت رفتم😁 شهریور 1400 استارت میزنم کاهش وزن رو با وزن 69 تا به مطلوبم برسم حدودا 62💪😃😘 من میخوام پس میشه شمام بخواین تا بشه💪😊
آره همین کارو میکنم همیشه موقع کاهش وزنم هیچوقت بهش نمیگم چون حسوده نمیذاره هیچ کاری کنم، کلاس خیاط ...

همینم درسته پیش برو عزیزم محکم باش تا به هدفت برسی😘⚘

💧💧 چالش یک هفته ای آب قبل غذا💧💧

بچه ها ما تو دوره‌ی قبلی این چالش رو داشتیم و من تا الانم همین روشو انجام میدم

یه چالش خیلی آسوون😊ولی کاربردی👌 خلاصه یه عادت خوبه برا همییشه....

🔵🔵🔵 قبل هر وعده‌ی غذایی (صبحانه، ناهار، شام) اول یه لیوان اب از قبل جوشیده بخورین😁🔵🔵🔵

زمان شروع چالش یکشنبه 11 مهر تا شنبه هفته اینده هست(ولی میدونم مشتریییش میشین و تا همیشه ادامش میدین)

فوایدش:

1. اینجوری مقداری از اشتهاتون کمتر میشه، زودتر سیر مشین و حجم غذای مصرفیتون هم کمتر میشه...

2. هضم بهتر غذا

3. مرطوب شدن فضای معده و تاثیر کمتر مواد غذایی اسیدی روی معده

4. افزایش سوخت و ساز

5. جلوگیری از مصرف اب حین غذا خوردن چون مضررات زیادی داره

جییییغ پس قبل غذا ابجوشیده سرد شده به لیوان نوووش جااان کنین😋😊👍

@فندق_فسقلی  

@الیhassan  

@دیانا24  

@بادکنکناز  

@sepiiiiiideh  

چالش اب قبل غذا💧💧💧💙 سرگروه آبی 💙💙💙💙 مفتخر باشین که یه خانم بااراده در کنار شماست😁😃😍 مهر ماه 99 استارت زدم برای تناسب اندام💪 با وزن 89 🙄😑 اما....... تونستم با کمک راهنمایی های بامداد خمار و سرگروه های عزیییزم🤩 فروردین 1400 وزنمو به 66 برسونم💪 بعدم برای استراحت تثبیت رفتم😁 شهریور 1400 استارت میزنم کاهش وزن رو با وزن 69 تا به مطلوبم برسم حدودا 62💪😃😘 من میخوام پس میشه شمام بخواین تا بشه💪😊