2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1049169 بازدید | 118822 پست
فدات خانم گل😍😍😍😘😘😘😘 عه عه ببخشید باربی مانکن گل😁😍😘🌹

چه یادته 😁😁❤️

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام سلام چطورین😘 امروز صبحونه املت خوردم با نون محلی ناهارم‌چون رفته بودم دکتر مجبور شدم سوسیس بن ...

سلام عزیزم 🐥🤗

نوش جونت

برای جلوگیری از ریزه خواری: برنامه غذاییت رو از شب قبل بنویس،،، تنقلات و مواد غذایی ک ناخنک میزنی رو از دسترست خارج کن.... از بشقاب کوچیکتر و چنگال استفاده کن... اگر اشتهات باز میشه سر سفره جدا از بقیه غذا بخور.... قبل از غذا آب بخور.... سبزیجات زیاد استفاده کن..... هر وقت حس غذا خوردن پیدا کردی آب یا چای بخور تا این حس کاذب از بین بره... ب هدفت فکر کن

و نکته بعد روزای قبل از وزن کشی کالری سبکتر استفاده کن 

به حکمتش دل بسپار 🌿
بسیار خوب عالی 👌 سایزو بنویس نگه دار ۱۰آبان میبینی که خیلی کاهش سایز داری 

چشم حتما عزیزم⚘🧡

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
والا فقط چالش شکمو دیدم نه پروفایل

سلام عزیزم خوبی؟کجایی تو دختر؟

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
سلام مندا جونم خداروشکر خوبم عزیزم والا چند وقت که چ عرض کنم خیلی وقته نبودم دیگه اندازه ی گوریل ش ...

قربونت برم عزیزم اشکال نداره هیچ وقت دیر نیست منم  یه مدت مشکل برام پیش اومد ۲/۳ کیلو اضافه کردم دوباره ۱هفته هست که شروع کردم. دیگه این دفعه پر قدرت پبش برو💪🏻💪🏻

گفتم شاید نی نی دار شدی نیومدی🤭🤭

قربونت برم عزیزم اشکال نداره هیچ وقت دیر نیست منم  یه مدت مشکل برام پیش اومد ۲/۳ کیلو اضافه کرد ...

نه نی نی دار نشدم

با این وضع باردار شم داغون میشم

خیلی روحیه م داغون تر از قبله خیلی به بودنتون نیاز دارم

قبلا حالم خوب بود ولی الان حس میکنم افسرده شدم

هیچی خوشحالم نمیکنه

اونموقع یادمه دغدغه م تنبلی تخمدانم بود

الان حال داغونم

انگار که نمیشه همه چی باهم خوب باشه😭

نه نی نی دار نشدم با این وضع باردار شم داغون میشم خیلی روحیه م داغون تر از قبله خیلی به بودنتون نی ...

نگران هیچی نباشه مخصوصا وزن اگر با یه اراده محکم و قوی پیش بری و به قول معروف یه کفش آهنی پات کنی وزنتم کم میشه گلم. ⚘⚘

خدا نکنه افسرده شده باشی عزیزم. هر روز تو با فکراینکه میخوای به وزن دلخواهت برسی پر کن و واسه خودت برنامه ریزی کن ورزش کن بزار یه خورده روحیه ات عوض بشه. 

البته ناگفته نماند تو این دوسال و این شرایط و مریضی که به وجود اومده همه یه جورایی افسرده شدن ولی نباید آدم روحیه شو ببازه باید با تمام توانش بجنگه و خودش و قوی بکنه.

سلام سلام چطورین😘 امروز صبحونه املت خوردم با نون محلی ناهارم‌چون رفته بودم دکتر مجبور شدم سوسیس بن ...

عزیزم این کجاست ریزه خواریه از غذای ظهر هرچی مونده اومدی خوردی، غذا کم بزار تا چیزی ازش نمونه بخوای مجددا بخوری 

تکرار وعده غذایی در ی روز اشتباهه 😉

مثلا ی دونه بادوم بخوری، یا ی قند بخوری به این چیزای کوچیک میگن ریزه خواری  

هر وقت میل کاذب به غذا داشتی ی لیوان آب بخور

.‌