2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1049169 بازدید | 118822 پست
عزیزمی ⚘⚘ نبینم دیگه غصه بخوری😊😉 از فردا میشی یه خانوم پر انرژی💪🏻 به خودت اهمیت بده بزار بقیه ...

من پررو تر از این حرفام😬

ولی واقعا هر روز صبح که از خواب پا میشم با کلی انرژی بعد اینو گنده دماغ میبینم، روزم داغون میشه ها، بعد با خودم فکر میکنم مگه این روزا چی پیش میاد یا واسه من چی داره که انقدر انرژی دارم، مگه چه لذتی دارم از این زندگی میبرم که انقدر الکی سر خوشم؟ مگه شوهرم برام چیکار کرده که انقدر دورش میگردم؟ همش اینارو با خودم تکرار میکنم. واقعا دیگه نمیتونم از این بیست و چند سال بیشتر خودمو گول بزنم. صبح تا شب تو خونه بمونمو و الکی حالم خوب باشه

باید یه فکری واسه حالم بکنم که راست راسی خوبش کنم

💧💧 چالش یک هفته ای آب قبل غذا💧💧 بچه ها ما تو دوره‌ی قبلی این چالش رو داشتیم و من تا الانم ...

@sanaz718 به یاد سمیه جووون😍🤗

چالش اب قبل غذا💧💧💧💙 سرگروه آبی 💙💙💙💙 مفتخر باشین که یه خانم بااراده در کنار شماست😁😃😍 مهر ماه 99 استارت زدم برای تناسب اندام💪 با وزن 89 🙄😑 اما....... تونستم با کمک راهنمایی های بامداد خمار و سرگروه های عزیییزم🤩 فروردین 1400 وزنمو به 66 برسونم💪 بعدم برای استراحت تثبیت رفتم😁 شهریور 1400 استارت میزنم کاهش وزن رو با وزن 69 تا به مطلوبم برسم حدودا 62💪😃😘 من میخوام پس میشه شمام بخواین تا بشه💪😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینم درسته پیش برو عزیزم محکم باش تا به هدفت برسی😘⚘

چشم عزیزم دوباره تلاشمو میکنم

مشکل من اینه پرخوری عصبی دارم مثلا عصبی میشم بیشتر میخورم.

برای همین دیگه مثل قبل اراده ی کم کردن ندارم

ولی باید خودمو ریلکس کنم...

درستش میکنم کنار شماها😍❤️

💧💧 چالش یک هفته ای آب قبل غذا💧💧 بچه ها ما تو دوره‌ی قبلی این چالش رو داشتیم و من تا الانم ...

منم هستم عزیزم

راستی چ خبر از سمیه جون؟ اون چیکار کرد؟

اونموقع ها یادمه تازه شوهرش فوت کرده‌بود

سلام عزیزم. @فندق_فسقلی  

اینم از گزارش دیروز . دیششب شام سنگین خوردم امروز خودمو جریمه کردم ۴۶۳تا کمتر خوردم. مصرفی۱۰۴۹.

چالش ها✅✅

صبح ۲۰دقیقه ورزش عصرهم۱۵دقیقه..✅✅

آب ۷لیوان.✅✅

@چاوشین    @سرندی_پیتی2020    @shaparakشرقی    @آدامـســـبـادکـنـکـی    

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 
سلام عزیزم خیلی عالی نوش جونت😍🐥

قربون توو😍🥰

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 
منم هستم عزیزم راستی چ خبر از سمیه جون؟ اون چیکار کرد؟ اونموقع ها یادمه تازه شوهرش فوت کرده‌بود

سلام دختر کوشی پ ؟؟؟

بیخبر بیخبر از سمیه، الهه بامداد نیستشون اصن

چالش اب قبل غذا💧💧💧💙 سرگروه آبی 💙💙💙💙 مفتخر باشین که یه خانم بااراده در کنار شماست😁😃😍 مهر ماه 99 استارت زدم برای تناسب اندام💪 با وزن 89 🙄😑 اما....... تونستم با کمک راهنمایی های بامداد خمار و سرگروه های عزیییزم🤩 فروردین 1400 وزنمو به 66 برسونم💪 بعدم برای استراحت تثبیت رفتم😁 شهریور 1400 استارت میزنم کاهش وزن رو با وزن 69 تا به مطلوبم برسم حدودا 62💪😃😘 من میخوام پس میشه شمام بخواین تا بشه💪😊
بهتر از این نمیشد آیناز خانم👏👏👏❤❤❤ عالی😍😍

عالی ک شمایین😍😍👌👌

اره خیلی خوبه من ک کلا شده جز زندگیم عادت خیلی خوبیه🤗