طرز تهیه
اول شهدو درست کن ،آب و شکرو بزار روی حرارت ملایم تا قوام بیاد....بعد گلاب و زعفرون و بریز یه جوش که زد جوهر لیمو و پودر هل رو بریز بزار کنار
مواد میانی من پسته رو آسیاب کردم چند تاشم نگینی ریز کردم گردو رو هم همینطور یکمم پودر هل زدم بعد اینا رو با پودر قند مخلوط کردم کنار گذاشتم
خمیر ؛ تخم مرغ + روغن مایع و ماست سرکه رو با همزن دستی بزن بعد آرد رو کم کم بهش اضافه کن تا خمیر جمع بشه...اصلا نباید ورز بدی ،وقتی به دستت نچسبید درشو بزار یک ساعت تو محیط استراحت کنه
بعد از یک ساعت 12 تا چونه بگیر مساوی باشن
بعد نشاسته ذرت بپاش رو تخته و خمیرو با وردنه نازکه نازک کن خیلی نازک روی سطح خمیر میتونی کمی نشاسته ذرت بپاشی که نچسبه و نازک تر دربیاد
کف قالب دایره شکل (قطر 25 سانت ) رو با کمی کره چرب کن ... هر لایه خمیرو که باز کردی یک لایه کره بمال بعد لایه بعدی رو بزار تا 6 لایه بشه
بعد مواد میانی رو ،روش بریز و فشرده کن با کف دست خوب فشرده کن بعد یکمی کره بریز روی مواد که به لایه های بعدی خمیر بچسبه
حالا شش لایه خمیر دیگه رو هم بزار روی مواد میانی ،حتما بین هر لایه کره مالی کن
بعد برش بزن لوزی یا مربعی و بزارش داخل فر که از قبل گرم شده طبقه وسط درجه 180
بعد که روش کاملا برشته و طلایی شد شربتی که تقریبا سرد شده رو بریز روی باقلوای داغ بزار کاملا باقلوا خنک بشه بعد سلفون بکش بزار یخچال تا شربت حسابی با باقلوا مچ بشه 😘😘
برای روح مادرم فاتحه صلوات بفرست چون خیلی انگشتم خسته شد😁😁😉❤🙏🙏