2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهرم فعلا که خیییلی خوشحاله و ذوق داره خدایی

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

والا مادرشوهرمن نمیدونه هنوز باردارم چند شب پیش خونشون بودم یه غذایی ازناهار مونده بود من خیلی اون غذارو دوست داشتم ولی خودشو نوه هاشو جاریم خوردن حتی یه قاشق هم بهم ندادن انقد غصم شد که نگو بخوره توسرش کار نخواستم برام بکنه 

والا مادرشوهرمن نمیدونه هنوز باردارم چند شب پیش خونشون بودم یه غذایی ازناهار مونده بود من خیلی اون غ ...

خب میگفتی نمیدونست بارداری که   

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈

دلت خوشه ها😂چیکار کرد برام؟؟شوهرم بهش گقت باردارم بعد ب روی من نیاورد ک باردارم تبریکم نگفت .

ی روز اومد خونمون من حرف کشیدم وسط گفتم رفتم دکتر بازم هیچی نگفت خیلی بدم‌میاد ازش

👩‍👧‍👧❤😍

چند روز یه بار زنگ میزد یه حالی میپرسید، ماهای اولم مدام متلک مبنداخت که چرا ویار داری من هشت تا زاییدم نداشتم!

هفته ای یکی دو شب میومد مهمونی خونه ما

ماه آخرم نصفش سر من بود و به بهانه پیش من بودن مزاحمم بود و مهمونداری میکردم

هیچ کاری نکرد

دوران بارداری همش مینشست پیش بقیه میگفت: عروسم حساس هست ،بهش زنگ نمیزنم

کرونا هست، نمیرم پیشش!

روزی که بچم از دست رفت! اول صبح با جاریم اومدن بیمارستان!! 

اونموقع حساس نبودم که هرچی دلش خواست گفت و کارد به دلم کشید

حرفهایی زدن هنوز بعد چهل روز یادم میاد از شدت فشار عصبی سرگیجه میگیرم

کرونایی هم نبود که بخاطرش نیان!!

حالم ازشون بهم میخوره

دلم میخواد خدا همچین بزنتش ...

۵ماهمه  هیچ کاری نکرد  زنگ زد گف هرچی دوس داری بپز بخور  گفتم حالت تهوع دارم  ...

دقیقا مث من..هی میگه اینو درست کن اونو درست کن چندماهم هست اصلا سراغی ازم نگرفتن..من 6ماهمه