2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ماهمه  هیچ کاری نکرد  زنگ زد گف هرچی دوس داری بپز بخور  گفتم حالت تهوع دارم  ...

😐😕

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
خب ندونه میتونست لااقل بگه میخوری یا نه

به بقیه تعارف کرده بود؟!

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈
دقیقا مث من..هی میگه اینو درست کن اونو درست کن چندماهم هست اصلا سراغی ازم نگرفتن..من 6ماهمه

من فقط حیفم میاد که چرا نگفتم واقعا ممنون که گفتی از راهنماییت سپاسگزارم وقطع نکردم روش

معتقد به تسلسل 

تو این ۳ ماه ی بارم زنگ نزده.پسرش طلاق گرفته همسایه ماست.

براش هویج پلو درس کرد اورد نیومد ی سر ب من بزنه

روز قبللشم هویج پلو درس کرده بود من خونشون بودم ی تعارفم نکرد ک غدا بمونم دلم خیلی میخواست.

👩‍👧‍👧❤😍

هیچچچچچچچچچچکار یعنی انقد حالم بد بود دست پخت خودمو یه قاشق نمیتونستم بخورم از گشنگی بعضی روزا ضعف میکردم اون بهترین غذاها و می‌پخت بوش تا خونه ما میومد من انقد دلم میخواست اما حتی یک قاشق برامن نمی‌آورد کاش همین تنها باشه هرررروز یادم نمیره و نمیبخشمش یعنی بمیره بره زیرخاک حلالش نمیکنم 

هرجا نظرمو میگم مخالف نظرمنی خواهشا ریپلای نزن✋نظرتو نگه دار برای خودت اعصاب ندارم دعوا میوفته... تا خودمم نگفتم لایکم نکن لطفا✋
به بقیه تعارف کرده بود؟!

میگم که به جاریم اینا داد به منو شوهرم ندادفقط چون خورشتش گوشتی بود به ما مرغ داد به اونا گوشت من فقط عطر غذا داشت دیوونم میکرد وگرنه نخورده نیستم فرداش خودم درست کردم خیلی بهتر از اون

هیچ کاری ک نکرد هیچ تازه کلی هم حرصم داد

خبر مرگش

از شوهرم پول گرفت یدونه پلاک نقره وان یکاد خرید 

حالا جاریم حاملست میگفت اون پلاک چی شد و این حرفا

فهمیدم میخاد بده ب اون