2777
2789
خوبه والا..مادر شوهر من فقط واسه پسرش غذا فرستاد

تازه الان۶ماهمه فرستاده تو ویارام که یه زنگم نزد ترسید کاری بیوفته گردنش حالا خودش مریض شده بود دوروز ویار کوفته کرده بود زنگ زده بود به جاریم برام کوفته درس کن بفرس😐

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
هرچی خودت دوست داری بذار .مگه اونا میخان بزان .میخان ناراحت بشن بذا بشن بدرک

اره منم ب شوهرم گفتم مگه ما چن تا بچه میخوایم بیاریم ک اسمشم یکی دیگه انتخاب کنه.گ۴ت ناراحت میشه 

گفتم با کمال احترام ناراحت بشه برام‌مهم نیس

👩‍👧‍👧❤😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکنن خودشون خوبن مادر شوهر خودشون فقط مادرشوهر بوده

دقیقا من پارسال هم حامله شدم ولی سقط شد وقتی فهمید حاملم حتی یه تبریک هم به من نگفت اصلا به روم نیاورد که میدونه واسه همین نمیخوام فعلا بگم بهش که حاملم

به هیچ وجه نزاری برات چی کارکرده که باز عفریته دستور میده اسم شوهرشو بزاری نوه های دیگش بزارن پررو

نه نمیزارم تا فی خالدونش بسوزه جاریم‌میگفت نشسته گفته اگه بچه من پسر بشه اسم بابا رو روز میزارم پرووو انگار اون میخواد بزاد انگار بچه اونه.

اون وقتی ب روی خودش نمیاره من حامله ام منم ب ی ورم میگیرم ک چی دستور داده

👩‍👧‍👧❤😍
منم اصلا محلش نمیزارم میسوزه  الانم داره فلج میشه زانوهاش درد میگیره  نمیدونه یه زن بارد ...

همشون همینن..البته خوبم داریم.مامان خودم بهترین مادرشوهر واسه عروسشه..اونا طبقه بالا خونه مامانم اینان..هرچی ک مامان میخره نمیشه نبره واسشون حتی اگه کم باشه.هندونه میگیرن نصف میبرن بالا

الان دلم واسشون تنگ شد چندروزه ندیدمشون

دقیقا من پارسال هم حامله شدم ولی سقط شد وقتی فهمید حاملم حتی یه تبریک هم به من نگفت اصلا به روم نیاو ...

منم همینطور .ب روش نیاورد منم میخوام‌جنسیتو بهش نگم😈

👩‍👧‍👧❤😍