2777
2789
اصلا بهشون نگید!راحت😉😊

من نگفتم. تازه یکی دو هفته است که گفتم بهشون. مادر شوهرم پیره 85 سالشه اما با اینحال هم چند بار بهم زنگ زده هم چند بار به شوهرم زنگ زده گفته غذا میپزم بیا ببر بخورین. من توقعی هم ندارم بخاطر سن و سالش. اما خواهر شوهرم فقط یه بار بهم زنگ زد بهم تبریک بگه بدتر چرت و پرت گفت ته دلمو خالی کنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچچچچچچچچچچکار یعنی انقد حالم بد بود دست پخت خودمو یه قاشق نمیتونستم بخورم از گشنگی بعضی روزا ضعف م ...

خدا ازش نگذره.

مادرشوهر من ی تبریک نگفت .اونروزم ک خونشون بودم میگفت وای ی هویج پلو درس کردم انقد خوشممممززززه ک نگو تعارفم نکرد بمونم ناهار.بعد خانوم دستور دادن بچم اگه پسر بود اسم پدرشوهرمو بزارم .خودشو کفنم کنه نمیزادم تا بسوزه

👩‍👧‍👧❤😍
من نگفتم. تازه یکی دو هفته است که گفتم بهشون. مادر شوهرم پیره 85 سالشه اما با اینحال هم چند بار بهم ...

یه سال و خورده ایه ک ما عقد کردیم یبار خاهرشوهرم زنگ نزد بهم..خیلی واسم عجیبه رفتارشون

ولی خب این چیزا هیچوقت از یاد ادم نمیره

دقیقا آخه جالبش اینه که همیشه میگه مادرشوهرش خیار داشت نداد به این هنوز دلش پیشه اون خیاره میگن زمین گرده دقیقا همون کارو با عروس خودش کرده

خودم متاسفانه بچه ندارم. ولی خواهرم با دار بود همسرش براش خرما میخره مادر همسرش میره دعوا ک بابات سر تو برا من خرما نخریده تو چرا میخری برا زنت😐

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن. اول:پیدا کردن شباهت ها.دوم:احترام گذاشتن ب تفاوت ها❤️
خدا ازش نگذره. مادرشوهر من ی تبریک نگفت .اونروزم ک خونشون بودم میگفت وای ی هویج پلو درس کردم انقد خ ...

هرچی خودت دوست داری بذار .مگه اونا میخان بزان .میخان ناراحت بشن بذا بشن بدرک

خدا ازش نگذره. مادرشوهر من ی تبریک نگفت .اونروزم ک خونشون بودم میگفت وای ی هویج پلو درس کردم انقد خ ...

به هیچ وجه نزاری برات چی کارکرده که باز عفریته دستور میده اسم شوهرشو بزاری نوه های دیگش بزارن پررو

هرجا نظرمو میگم مخالف نظرمنی خواهشا ریپلای نزن✋نظرتو نگه دار برای خودت اعصاب ندارم دعوا میوفته... تا خودمم نگفتم لایکم نکن لطفا✋
میگم که به جاریم اینا داد به منو شوهرم ندادفقط چون خورشتش گوشتی بود به ما مرغ داد به اونا گوشت من فق ...

میدونم عزیزم منم همچین جسارتی نکردم عذر میخوام   

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈
والا باید همینکارو کرد.امروز زنگ زد پسرش نگفت زینب چطوره 

منم اصلا محلش نمیزارم میسوزه 

الانم داره فلج میشه زانوهاش درد میگیره 

نمیدونه یه زن باردارو به گریه بندازه خدا میزنه پس کلش

تازه من باز خوبم باشوهرم براش زانوبند طبی گرفتیم بردیم

کوفتش بشه

معتقد به تسلسل 

دقیقا آخه جالبش اینه که همیشه میگه مادرشوهرش خیار داشت نداد به این هنوز دلش پیشه اون خیاره میگن زمین ...

فک میکنن خودشون خوبن مادر شوهر خودشون فقط مادرشوهر بوده