2777
2789
عنوان

صدای نبض در گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 93917 بازدید | 113 پست

من گوش درد گرفتم یهو از حدود ۱۲سالگی  ی روز تو مدرسه امیدوارم دوستام منو ببخشن اون روز انقد گوشم درد میکرد ک سر یکیشون داد زدم چرا حرف میزنی رفتم دکتر چند تا آمپول زد دردش افتاد ولی خب بعدش گوشم شروع کرد صدای تق تق دادن پیش هر دکتری ک فکرشو بکنید رفتم حتی یکی از پزشکای خیلی معروف و با تجربه ام نتونست متوجه مشکلم شه گفت واسه سنمه و درست میشه ولی نشد الان نزدیک ۲۰سالمه تا دو سه سال پیش  ک ی دکتر بدیعی ی تست مخصوص ازم گرفتن شبیه تست شنوایی شنواییم مشکلی نداشت هیچ وقت من حتی زیادی هم میشنوم و حساسیت ب صدا ها دارم ک اونم متوجه شدم واسه همین صدای گوشمه و ب گفته دکتر  پرشنوایی گرفتم ب خاطر مریضیم  بعد ها دکترا بهم گفتن  سقف دهنم دچار میوکلونوس شده یعنی پرش عضله ی غیر ارادی و چون روی سقف دهنمه من حسش نمیکنم  و همین باعث میشه گوشم صدای تق تق بده و خیلی ام انگار بیماری نادریه و تنها درمانش تزریق بوتاکسه داخل گلوم چند بار آمپولو زدم بهترم شده ولی خب بوتاکسه دیگه:)هی تمدید میخواد امیدوارم کسی این مشکلو نداشته باشه ولی اینو نوشتم شاید یک نفر ب این مشکل دچار باشه و چون تشخیص سختیه کسی متوجهش نشه 

ممنون میشم واسم دعا کنید:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر خاهر منم همینطوری بود اول گوشش صدای نبض میداد بعد احساس گیجی میکرد بعد رفت دکتر...دکتر گف ب م ...

سلام وقتتون بخیر منم همین مشکل رو دارم میشه از شوهر خواهر تون بپرسین چکار کردن خوب شدن

واقعا؟؟؟ خواهرم من چند مدته همین مشکل رو داره امروز نوبت دکتر داشت تازه خواهرم جدا از نبض میگه اح ...

سلام مشکل خواهر شما خوب شد منم همین مشکل و دارم صدای باد میاد تو گوشم 

سلام دوستان

این پیام رو برای اونایی میزارم که خیلی سردرگم هستن و نگران صدای توی گوششون هستن چون درک میکنم خودم هم همین حس رو تجربه کردم خیلی سخته پس سعی میکنم کامل توضیح بدم براتون وشما هم انجام بدید

یک ماه بود که همسرم توی گوشش صدای ضربان همراه باد میومد یعنی صدای تپش قلب و جریان خون یا مثل صدای اکوی جنین که اولش فک کردیم گوشش عفونت کرده یا حشره ای توی گوشش رفته باشه ولی دکتر عمومی چک کردن و چیزی نبود. 

بعد از کلی سرچ توی اینترنت و نتایج ترسناک تصمیم گرفتیم انواع جوانب رو در نظر بگیریم و یک چکاب کامل کنیم. 

بعد از انواع دکتر های گوش و حلق و بینی، دکتر قلب و عروق و انجام نوار قلب و اکو و سونوگرافی گردن و در آخر دکتر مغز و انجام ام ار ای از مغز و معاینه عصب چشم متوجه شدیم که فشار مغز دارن و دکتر پیشنهاد کشیدن مایع نخاعی از کمر دادن که امروز انجام دادیم و خداروشکر صدای توی گوش کاملا در همون لحظه قطع شد. 

خواستم به شما هم بگم که این مورد هم امتحان کنید انشااله شما هم جواب بگیرید

درضمن علائم فشار مغز سردرد و درد چشم و تاری دید هست

سلام شما مشکل گوشتون حل شد منم دیوانه شدم سرمو به سمت راست یا دست روی رگ گردنم میزارم صدا قطع میشه د ...

سلام میشه لطفا جوابمو بدین من الان یک هفته هست ک صدای ضربان قلب تو گوش چپم میشنوم , گاهی قوی گاهی ن حس نمیکنم ولی با حرکت گردنم قط میشه مثلا ب سمت راست میکنم سرمو یا ی جور دگ سرمو بگیرم صداش نمیشنونم دگ ,یک ماه ک تو پنج ماهگی بچم سقط شد از بس ناراحتی و گریه کردم عصبیم همش , سر درد دارم همیشه حتی قبل از این ,و گردن دردم دارم دور گوشمم درد میکنه گاهی اوقات و خیلی کم شما هم اینطور بودین 

سلام به همه دوستان عزیز

بنده متخصص فیزیولوژی هستم. 

یک راهکار ساده و بدون هزینه میگم لطفا اجرا کنید برای بعضی افراد ممکن هست زیر یک دقیقه صدا قطع شود. 

لطفا گردن خود را هنگام شروع صدا بصورت کاملا صاف نگه دارید و چانه را به داخل بدهید، به شکلی که مهره های گردن کاملا صاف باشد و قوس گردن وجود نداشته باشد. مهره های گردن و کمر کاملا در حالت صاف و بدون قوز باشد. 

برخی افراد تا زیر یک دقیقه صدای جریان گوش برایشان از بین می رود. 

لطفا تست کنید و همینجا اطلاع دهید. 

واقعا؟؟؟خواهرم من چند مدته همین مشکل رو دارهامروز نوبت دکتر داشتتازه خواهرم جدا از نبض میگه احساس می ...

سلام وقتتون بخیر خواهر شما خوب شد؟

منم همین مشکل خواهرتونا دارم انقدرم رفتم دکتر فایده نداشت

دوستان سلام نمیدونم کسی هنوز این تاپیک و میبینه یا نه‌. من دو سال و نیم درگیر این مشکل بودم. کلی تحقیق کردم. اسمش pulsatile tinnitus هست یا وزوز گوش ضربانی. هیچ ربطی به گوش نداره و خودش نشونه ای از ایراد در عروق مغز یا سینوس هاست. من ۲۳ تا دکتر رفتم با کلی آزمایش و سونو و عکس. فقط و فقط یک دکتر مشکلمو پیدا کرد. دکتر سید سجاد نجفی فوق تخصص آنژیو مغز - ساری. حتما حتما پیگیر بشین اگه وز وز ضربانی دارین 

سلام دوستان منم دوهفته گوش راستم توبعضی حالتاصدای بادمیادتوش وبعضی اوقات انگارنبض میزنه دکترم رفتم دوتانوارگوشم دادم وگفتن مشکلی نیس یه اسپری بینی نوشتن وقرص انتی هیستامین مصرف کردم ولی بازم مشکلم حل نشده چیکاربایدکردکسی میدونه لطفاراهنمایی کنه من خیلی حالم بده