سلام دوستان کسی تجربه صدای نبض در گوش دارد (فقط یک گوش)، وقتی دستم رو روی رگ گردنم میزارم صدا قطع میشه، واقعا خسته شدم از طرفی هم میترسم برم دکتر تو گوگل علت رو سرچ میکنم یه چیزایی نوشته وحشت میکنم، ممنون میشم اگر تجربه ای در این زمینه دارید کمکم کنید
توروخدا به منم راهنمایی کنید چیکار کنم گوش سمت راستم الان چند ماهه صدای نبض میده منم دستم رو میزارم ...
سلام عزیزم ببخشیدمنم همینجورم نوارگوش ام ار ای وسی تی هم دادم نرمال بوده فقط توام آر آی نوشته بودفشارمغزم بررسی شه که دکترمغزوعصاب سی دی ام ار آی رودیدوگفت نیازنیست ازشماهم گفته بوداین موردو؟ممنون میشم بگین الان اوضاعتون بهتره یانه
سلام به همه دوستان عزیزبنده متخصص فیزیولوژی هستم. یک راهکار ساده و بدون هزینه میگم لطفا اجرا کنید بر ...
صدای نبض داخل گوش داشتم سرچ کردم متن شما رو خودندم که گفته بودین گردن رو صاف نگهدارید و چانه رو به سمت پایین بگیرید صدا قطع میشه تست کنید.من انجام میدم قطع میشه زیر یک دقیقه میخواستم بدونم مشکل از کجاست دیسگ گردنه؟
منم همین مشکلو داشتم رفتم متخصص گوش برام انواع تستهای گوش رو نوشت حتی ام آرای از مغز ،گفت ربطی به گو ...
سلام گلم شما مشگلت حل شده ؟
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
چرا علتش چی چی میگن دکتر دختر من الان اماهه ایجوره خیلی میترسه
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم