2777
2789
عنوان

صدای نبض در گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 93888 بازدید | 113 پست
توروخدا به منم راهنمایی کنید چیکار کنم گوش سمت راستم الان چند ماهه صدای نبض میده منم دستم رو میزارم ...

سلام عزیزم ببخشیدمنم همینجورم نوارگوش ام ار ای وسی تی هم دادم نرمال بوده فقط توام آر آی نوشته بودفشارمغزم بررسی شه که دکترمغزوعصاب سی دی ام ار آی رودیدوگفت نیازنیست ازشماهم گفته بوداین موردو؟ممنون میشم بگین الان اوضاعتون بهتره یانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستاناین پیام رو برای اونایی میزارم که خیلی سردرگم هستن و نگران صدای توی گوششون هستن چون درک م ...

سلام ببخشیداگه این پیام منومیخونیدمیشه بگین صدای توی گوش همسرتون چجوری بودیاتلفنی باهم صحبت کنیم 

سلام به همه دوستان عزیزبنده متخصص فیزیولوژی هستم. یک راهکار ساده و بدون هزینه میگم لطفا اجرا کنید بر ...

صدای نبض داخل گوش داشتم سرچ کردم متن شما رو خودندم که گفته بودین گردن رو صاف نگهدارید و چانه رو به سمت پایین بگیرید صدا قطع میشه تست کنید.من انجام میدم قطع میشه زیر یک دقیقه میخواستم بدونم مشکل از کجاست دیسگ گردنه؟

منم همین مشکلو داشتم رفتم متخصص گوش برام انواع تستهای گوش رو نوشت حتی ام آرای از مغز ،گفت ربطی به گو ...

سلام گلم  شما مشگلت حل شده ؟

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
نه

چرا علتش چی چی میگن  دکتر   دختر من الان اماهه ایجوره خیلی میترسه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم