2777
2789
عنوان

صدای نبض در گوش

93839 بازدید | 113 پست

سلام دوستان کسی تجربه صدای نبض در گوش دارد (فقط یک گوش)، وقتی دستم رو روی رگ گردنم میزارم صدا قطع میشه، واقعا خسته شدم از طرفی هم میترسم برم دکتر تو گوگل علت رو سرچ میکنم یه چیزایی نوشته وحشت میکنم، ممنون میشم اگر تجربه ای در این زمینه دارید کمکم کنید

شوهر خاهر منم همینطوری بود

اول گوشش صدای نبض میداد بعد احساس گیجی میکرد

بعد رفت دکتر...دکتر گف ب موقع اومدی یکم دیر تر میومدیم مجبور ب عمل نیشدیم

توهم زودتر برو دکتر

من نفهمیدم دقیقا مشکلش چیه ولی تو سعی کن زودتر بری دکتر ک مشکلی پیش نیاد

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین مشکلو داشتم رفتم متخصص گوش برام انواع تستهای گوش رو نوشت حتی ام آرای از مغز ،گفت ربطی به گو ...

شما استرستون بالا نیست؟ چون من تقریبا دو سالی هست بعد از یک اتفاقی استرسم به شدت بالاست شاید به این هم مربوط باشه چون یک نفر میگفت دکتر بهش گفته یکی از علت هاش هم استرسه