2777
2789
عنوان

صدای نبض در گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 93843 بازدید | 113 پست
سلام عزیزم  خبری از شما نیست نگران شدم دکتر نرفتید؟؟

سلام عزیزم رفتم دکتر گفت گوشت سالمه نوار گوش نوشت رفتم مسئولش کرونا گرفته فعلا نیست قراره شد هفته بعد برم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم  خبری از شما نیست نگران شدم دکتر نرفتید؟؟

سلام امروز رفتم نوار گوش گرفتن گفتن سالمه، دکتر گفت این صدا از استرس هستش و چند تا دارو داد، نمیدونم لازمه سی تی اسکن بدم یا نه، دکتر که گفت لازم بود مینوشتم 

سلام عزيزم منم همين مشكلو دارم شما بهتر شدين؟رو مخمه خيلي

نه والله گاهی اوقات میبینی چند روز خبری نیست،بعضی اوقات فقط یک بار در روز، و بعضی وقتها چندبار. من حدود ۱۰ ماهه دچار کهیر فیزیکی مزمن و حساسیت غذایی هم شدم. گوشمم یه ۳ ماهی هست فکر کنم 

اسم بیماری چیه؟ 

سلام چ دارویی برات نوشت تو رو خدا دیدی جوا ب بده

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
وقت گرفتم شنبه برم 

سلام شما پارسال این مشکلو اینجا گزاشتین میخاستم بدونم خوب شدین؟من دقیقا همینجوریم ،میشه بگین واسه چی بود؟و چه دارویی مصرف کردین؟الان حالتون چطوره؟بازم صدا میشنوید؟