2777
2789
عنوان

صدای نبض در گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 93928 بازدید | 113 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر اوقات صدا میده ،من عدم تعادل هم دارم که اون بیشتر اذیتم میکنه

من عدم تعادل اوایل داشتم الان ندارم فقط صدا اذیتم میکنه البته گاهی صداش قطع میشه که اون لحظه بال در میارم از خوشحالی

من اومدم تجربمو بگم شاید کسی از نگرانی دراومد.

من گوش سمت چپم نبض میزد سرچ کردم تو گوگل خیلی چیزلی بد اورد .

رفتم متخصص حلق و بینی ازم پرسید چجوریه بهم بگو حست چجوریه!گفتم عین ضربان قلب تو گوش سمت چپم میزنه همیشه و ممتد نیست و اینکه رو شنواییم تاثیری نداشته ....

گفت اگه از گوش سمت چپ شنیده بشه یعنی اینکه شریان قلبی داره خون رو پمپاز میکنه میشنوی ...بهش توجه نکن و رفع میشه گوشمم کامل معاینه کرد .بیشتر بخاطره اضطرابه .

پس الکی استرس نگیرید .

اگه رو گوش خوابیدید وصدا داد یا همیشه صدا رو میشنوید تهوع و سردرد دارید شنوایتون کم شد اون موقع بیشتر جدی بگیرید .

سلام امروز رفتم نوار گوش گرفتن گفتن سالمه، دکتر گفت این صدا از استرس هستش و چند تا دارو داد، نمیدونم ...

سلام شما این مشکلتون حل شد؟ منم این ضربان رو توی گوشم دارم تازگی و خیلی نگرانم

توروخدا به منم راهنمایی کنید چیکار کنم گوش سمت راستم الان چند ماهه صدای نبض میده منم دستم رو میزارم رو رگ گردن قطع میشه الا بر میدارم صدا میده چند تا دکتر رفتم معاینه شدم نوار گوش سونو گوش و گردن و ام ار ای و ازمایش دادم میگن هیچی نیست اما این صدا خواب و خوراک نذاشته دائم صدا میده نمیزاره بخوابم فقط یه گوش سمت راستم صدای ضربان دار هرکی مشکلش مثل منه اگه حل شده بگه 

من اومدم تجربمو بگم شاید کسی از نگرانی دراومد. من گوش سمت چپم نبض میزد سرچ کردم تو گوگل خیلی چیزلی ...

سلام دوست عزیز

منم گوش چپم جدیدا صدا میده

مثل ضربان قلب نیست که ممتد وهمیشگی باشه

مثلا چهار پنج تا پشت هم پت پت میکنه رفع میشه گاهی چند روز ازش خبری نیست 

گاهی تند تند در طول روز اتفاق میفته

رو شنواییم تاثیر نذاشته سردرد و تهوع هم ندارم ولی خب رو مخ میره گاهی

گوش شما مثل ضربان قلب صداد میداد؟

خدایا نمیگویم دستم را بگیر چون همیشه گرفته ای...رها نکن🤲🤲🤲
سلام دوست عزیز منم گوش چپم جدیدا صدا میده مثل ضربان قلب نیست که ممتد وهمیشگی باشه مثلا چهار پنج ت ...

سلام عزیزم .

برای منم ضربان قلب یا خش خش بود گاهی.

این کلمه گاهی مهمه ،اگه همیشگی باشه با تهوع و گردن درد و سردرد همراه باشه خطرناکه .

اگه نیست اصلا بهش فکر نکن .

تغییرات سیکل هورمونی و هزاران دلیل دیگه میتونه باشه

سلام شما مشکل گوشتون حل شد منم دیوانه شدم سرمو به سمت راست یا دست روی رگ گردنم میزارم صدا قطع میشه دکتر گوش و مغز واعصاب هم رفتم جوابی نگرفتم لطفا اگه امکانش هست راهنمایی کنید ممنونم