2777
2789
عنوان

دلم نمیاد خاستگار بیاد

225 بازدید | 34 پست

یه خاستگار دارم مامانم میگه بیاد اصلا ببین شاید خوشت اومد

ولی یه پارتنر دارم دلم میسوزه براش ولی خودش قرار بود مهر بیاد خاستگاری نیومد هیچ توضیحیم بهم نداد بعد تازگیا گفت مامانم گفته هنوز زوده هروقت خودم لزوم دونستم میرم خاستگاری اونم گفت قانع شدم با حرفش هیچ تلاشی نکرد برام خانوادشو راضی کنه

از طرفی اگه خاستگاره اومد شرایطش خوب بود ولی دلم میسوزه برای پارتنرم که بخوام جواب مثبت بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلت برای خودت بسوزه ن پسر مردم

🥲میدونی من سر این رفتاراش خیلی اعصابم خورد شد از خدا خاستم یه خاستگار خوب پیدا بشه یعنی این جواب دعاهامه چون به فاصله چند روز خاستگار اومد

🥲میدونی من سر این رفتاراش خیلی اعصابم خورد شد از خدا خاستم یه خاستگار خوب پیدا بشه یعنی این جواب دع ...

معلومه ک جواب دعاهاتع دختر خوب

بخدا پسر خوب خوبشم باشه ی روز ول میکنه و میره بعد خودت پشیمون میسی چرا بخاطر این آدم موندی

کسی که مامانش واسش تعیین کنه کی ازدواج کنه به درد نمیخوره!اول کات کنین بعد اجازه بدین خواستگار بیاد

میگه یکم طول میکشه راضیشون کنم منم اونموقع که این حرفو زد دعا کردم یه خاستگار بیاد حالشو جا بیارم ولی الان که پیدا شده ناراحتم دلم نمیاد

معلومه ک جواب دعاهاتع دختر خوببخدا پسر خوب خوبشم باشه ی روز ول میکنه و میره بعد خودت پشیمون میسی چرا ...

نمیدونم دوست داشته یا چیه ولی حتیی هیچ کاریم برام نمیکنه خسیسه فقط مناسبتا کادو میگیره اونم کمتر از کادوی خودم بوده همیشه ولی نمیدونم چرا باز ولش نمیکنم