2777
2789
عنوان

صدای نبض در گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 93929 بازدید | 113 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر برای من قرص زانیسد نوشت خیلی خوب بود راحت می‌خوابیدم اما به گفته یه دکتر دیگه گفت این قرص عوارض زیادی داره و نباید مصرف کرد منم قرص رو قطع کردم و همچنان کلافه هستم از صدای گوشم

سلام خدمت دوستان .من بعد از کلی دکتر رفتن فعلا یک چیز مثبت شد حالا نمی‌دونم ربط داشته باشه یا نه برای قطع شدن صدای گوشم.رفتم پیش دکتر خون برام آزمایش نوشت . آهن خونم روی هزار هست در صورتی که نهایت باید ۵۰۰باشه فعلا قرص ننوشته و گفته با غذا رعایت کنم دو هفته دیگه مجدد آزمایش بدم اگه باز بالا بود برام دارو تجویز کنه

با سلام به همه ،چیزی که برای من اتفاق افتاد به این صورت بود که یه مدت استرس شدید بواسطه کارم داشتم ،این ضربان تو گوش م ایجاد شد درگیر بودم مخصوصا شبا موقع خواب اذیت بودم ،بواسطه موضوع دیگری با سیستم عصبی مرکزی و محیطی آشنایی داشتم ،خلاصه بنظرم اومد ضعف سیستم عصبی محیطی ه و تخریب پروتئین های رشته های عصبی  ،اولا استرسم را کم کردم و قرص ب۱ ۳۰۰ خوردم خوب شدم 

با سلام به همه ،چیزی که برای من اتفاق افتاد به این صورت بود که یه مدت استرس شدید بواسطه کارم داشتم ، ...

خیلی ممنون بابت راهنماییتون این صدا تو گوش شما صدای چی بود دقیقا و کدوم گوشتون بود بعد از چه مدت مصرف قرص نتیجه گرفتین ممنون میشم راهنمایی کنید