2821
2789
من.کم کاری تیرویید دارم 15 کیلو اضافه داشتم تو دوماه ونیم تا الان 10 کیلو کم کردم البته ورزشم کردم ب ...

چه خوب عزیزم با این اراده حتما اون پنج کیلو هم کم میکنی من شش هفت کیلو باید کم کنم اما نمیدونم چرا اصلا تکون نمیخورم چه ورزشی انجام میدی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چند کیلویی 

عزیزم من ۵۴ بودم الان شدم ۶۰ احساس میکنم خیلی چاق شدم بخاطر اینک شکمم باد داره ولی همین چند کیلو کم نمیشه ولی امیدوارم ب کمک قرص درست بشه 

چه خوب عزیزم با این اراده حتما اون پنج کیلو هم کم میکنی من شش هفت کیلو باید کم کنم اما نمیدونم چرا ا ...

از فردا شروع کن کرفس رو گوشیت نصب کن من میرم باشگاه چربی سوزی همون ایروبیک ولی شدید تر تو که خیلی اضافه نداری راحت میتونی کم کنی قرصتم حتما بخور 

سحر ندارد این شب تار
بستگی ب وزنم داشت وزن ضرب سی منهای 1000 همونقدر میخوردم و یه روز توی هفته آف داشتم  یعنی هرچقد ...

یعنی منم میتونم در هفته یک روز ازاد باشم؟یکماهونیم رژیمم اما ازاد نداشتم.فقط هفته پیش یه میاد وعده بستنی خوردم همین.کلا بیشتر چیزارو حذف کردم.برنم هفته ای یه بار اونم ۷تا قاشق

سلام دوستم.بله عزیزم من سر بارداریم کم کاری تیروئید گرفتم بعداز بارداری یه هفته قط کردم قرصمو آزمایش ...

منم شنیدم تو بارداری خیلی خطرناکه یک ماه نیم ۱۳ کیلو کم کردی باریکلا من شش کیلو نمیتونم کم کنم😂

از فردا شروع کن کرفس رو گوشیت نصب کن من میرم باشگاه چربی سوزی همون ایروبیک ولی شدید تر تو که خیلی اض ...

اره از فردا شروع میکنم با شما حرف زدم امیدوار شدم فکر کردم کم کاریی نمیذاره به راحتی وزن کم کنم مرسی گلم

عزیزم من ۵۴ بودم الان شدم ۶۰ احساس میکنم خیلی چاق شدم بخاطر اینک شکمم باد داره ولی همین چند کیلو کم ...

خوش به حالت ای کاش منم ۶۰ بودم 

نه اصلا ۶۰ کیلو چاق نیست خیلی هم خوبه قرص بخوری انشاالله مشکلت حل میشه 

منم شنیدم تو بارداری خیلی خطرناکه یک ماه نیم ۱۳ کیلو کم کردی باریکلا من شش کیلو نمیتونم کم کنم😂

اره..تحرکم قبلا زیاد نبود.غذاو خوراکیجاتم زیاد میخوردم.دیگه هیچی یهو قط کردم هرروز ورزش خیلی چیزارم حذف کردم.خداروشکر الان خیلی بهترشدم.تازه بچه ام شیر میدم

یعنی منم میتونم در هفته یک روز ازاد باشم؟یکماهونیم رژیمم اما ازاد نداشتم.فقط هفته پیش یه میاد وعده ب ...

بنظر منم میتونی چون اگ اینکارو نکنی از رژیم خسته میشی و ولش میکنی به خودت استراحت بده یک روز در هفته

خوش به حالت ای کاش منم ۶۰ بودم  نه اصلا ۶۰ کیلو چاق نیست خیلی هم خوبه قرص بخوری انشاالله مشکلت ...

اره ولی چون شکم پهلو اوردم اعتماد ب نفس ادمو پایین میاره واسه همین فقط اومدم از شماها کمک بگیرم انشالله عزیزم تو هم به وزن ایده آلت برسی

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز