2821
2789
عزیزم من که چیزی نگفتم که بهتون برخورد من‌فقط شنیده بودم اگ‌ قرص قطع کنی دوباره برمیگرده به حالت اول ...

اگه قرص تو مرتب بخوری و ورزش کنی و رژیم بگیری تیروئیدت نرمال میشه 

من دوازده ساله کم کاری تیروئید دارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من که چیزی نگفتم که بهتون برخورد من‌فقط شنیده بودم اگ‌ قرص قطع کنی دوباره برمیگرده به حالت اول ...

خداروشکر اوکی شده حتی خواهرمم زیر بار نمیرفت تا ب چشم دید 

من از 76اومدم ب 59 رسیدم 

حدود 6ماه میشه ولش کردم فقط دو کیلو زیاد شدم اما خداروشکر تیروئیدم اوکی هستش

منم دقیقا مثل شما بودم ورزش کردم و رژیم گرفتم تیروئیدم نرمال شد بعدش حامله شدم کم کاری تیروئید حاملگ ...

ای جان 

اره منم یادم رفت بگم ک ورزشم میکردم 

الان باز تنبل شدم ورزشمو گذاشتم کنار ان شاءالله قراره شده هرچند کوتاه ورزشمو شروع کنم 

اگه قرص تو مرتب بخوری و ورزش کنی و رژیم بگیری تیروئیدت نرمال میشه  من دوازده ساله کم کاری تیرو ...

منم تازه فهمیدم که چرا استپ وزنی شدم ک ازمایش دادم دیدم کم کاری دارم حالا رژیمو ورزش شروع کنم تا ببینم جواب میده یانه چون مشکل هورومونی دارم پریود نمیشم و شکمم باد داره به شدت

من.کم کاری تیرویید دارم 15 کیلو اضافه داشتم تو دوماه ونیم تا الان 10 کیلو کم کردم البته ورزشم کردم با کالری شماری خیلی الان خوشحالم می‌خوام پنج کیلو دیگه کم کنم به نظرم پولتو تو جیب دکترا نریز کالری شماری بهترینه کم کم خودت راه میفتی چی بخوری چی نخوری

سحر ندارد این شب تار

سلام دوستم.بله عزیزم من سر بارداریم کم کاری تیروئید گرفتم بعداز بارداری یه هفته قط کردم قرصمو آزمایش دادم رو ۱۹ بود خیلی افتصاه دکتر گفت تااخر عمر باید قرص بخورم.یک ماهونیم رژیمم با ورزش روزانه یک روز درمیون.۱۳ کیلو کم کردم فعلا.

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز