سلام
داداشم همون طوری که قبلا گفته بودم فوق لیسانس مهندسی مواد از دانشگاه صنعتی اصفهان گرفته . عمرش رو تا به الان فقط صرف پژوهش ، نگارش و چاپ مقالات و کتاب کرده . امسال قصد داشت که برای کنکور دکتری شرکت کنه اما هدفش این بود که اگر که فقط دکتری دانشگاه شریف قبول شد ، در ایران برای مقطع دکتری ادامه تحصیل بده و در غیر اینصورت اگر که دانشگاه شریف قبول نشد ، میخواست که سربازیش رو بره و بعد از سربازی برای دکتری دانشگاه های خارج از کشور اپلای کنه . اما در طول مطالعاتش برای کنکور دکتری امسال ناگهان به یک بیماری پوستی به نام درماتیت سبوره مبتلا شد و کلا روحیه اش رو از دست داد و چون که این بیماری باعث ریزش شدید موهاش شد به افسردگی شدیدی از این بابت دچار شد . به خدا انقدر پسر خوبیه و به عنوان یک خواهر افتخار میکنم که همچین داداشی دارم .بر عکس من خیلی مومنه و مذهبی ،فوق العاده درسخون اما این روز ها به خاطر بیماریش تبدیل به یک آدم فوق العاده افسرده و غمگین شده که داره ذره ذره آب میشه و با هیچ کس صحبت نمیکنه و تنها وقتی صداش رو میشنوم که داره داخل اتاقش نماز میخونه .
حالا با این وضعیت بیماریش با این که دکتری خود دانشگاه صنعتی اصفهان قبول شد ، اما دیگه قصد ادامه تحصیل با این روحیه ضعیف نداره .
کارهای سربازیش رو کرده و قراره که ماه آینده برای سربازی اعزام بشه .
خیلی دلش شکسته و این نخبه علمی به خاطر این بیماری لعنتی کلا از اهدافش دور شد .
با این که یک ماه تا تاریخ اعزامش باقی مونده اما گریه های من و مامانم از الان شروع شده و خیلی دلمون براش میسوزه .