2777
2789
عنوان

داداشم...........

618 بازدید | 30 پست

سلام 

داداشم همون طوری که قبلا گفته بودم فوق لیسانس مهندسی مواد از دانشگاه صنعتی اصفهان گرفته . عمرش رو تا به الان فقط صرف پژوهش ، نگارش و چاپ مقالات و کتاب کرده . امسال قصد داشت که برای کنکور دکتری شرکت کنه اما هدفش این بود که اگر که فقط دکتری دانشگاه شریف قبول شد ، در ایران برای مقطع دکتری ادامه تحصیل بده و در غیر اینصورت اگر که دانشگاه شریف قبول نشد ، میخواست که سربازیش رو بره و بعد از سربازی برای دکتری دانشگاه های خارج از کشور اپلای کنه . اما در طول مطالعاتش برای کنکور دکتری امسال ناگهان به یک بیماری پوستی به نام درماتیت سبوره مبتلا شد و کلا روحیه اش رو از دست داد و چون که این بیماری باعث ریزش شدید موهاش شد به افسردگی شدیدی از این بابت دچار شد . به خدا انقدر پسر خوبیه و به عنوان یک خواهر افتخار میکنم که همچین داداشی دارم .بر عکس من خیلی مومنه و مذهبی ،فوق العاده درسخون اما این روز ها به خاطر بیماریش تبدیل به یک آدم فوق العاده افسرده و غمگین شده که داره ذره ذره آب میشه و با هیچ کس صحبت نمیکنه و تنها وقتی صداش رو میشنوم که داره داخل اتاقش نماز میخونه . 

حالا با این وضعیت بیماریش با این که دکتری خود دانشگاه صنعتی اصفهان قبول شد ، اما دیگه قصد ادامه تحصیل با این روحیه ضعیف نداره .

کارهای سربازیش رو کرده و قراره که ماه آینده برای سربازی اعزام بشه .

خیلی دلش شکسته و این نخبه علمی به خاطر این بیماری لعنتی کلا از اهدافش دور شد .

با این که یک ماه تا تاریخ اعزامش باقی مونده اما گریه های من و مامانم از الان شروع شده و خیلی دلمون براش میسوزه .

ان شاالله خدا شفاش بده

دوباره روحیه شو بدست بیاره

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

بیماریش چیه مگه؟

خیلی ناراحت شدم خدا کمکش کنه حیفه واقعا اینهمه تلاش نتیجه نده 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروقسم میدم به بیمارکربلا همه ی بیماراروشفا بده داداش شماهم به زودی خوب بشه🤲

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

اخ گنا🥺🥺🥺🥺🥺🥺

برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ 

فکر میکنم داداشت پروفسور استیون هاوکینگ رو بشناسه

حالا مشکل داداشت ظاهرشه

اون پروفسور که فلج بودن و حتی حرف نمیتونستن با زبون خودشون بزنن

ادم به امید زندست

هاوکینگ قرار بود ۲ سال دیگه زنده بمونه،اما ۵۵ سال بیشتر از چیزی که بهش گفته بودن زندگی کرد

چدن امید داشت

داداشت باید امید داشته باشه تا بتونه این مشکل رو پشت سر بذاره

مامان آراد و ماهان😍
بیماریش چیه مگه؟ خیلی ناراحت شدم خدا کمکش کنه حیفه واقعا اینهمه تلاش نتیجه نده 

درماتیت سبوره اون طوری که دکتر ها گفتند بیماری هست که در اثر تغییرات هورمونی در بدن در اثر استرسهای زیاد ایجاد میشه و علایمش هم شامل سوزش ، خارش ، التهاب ، چرب شدن و پوسته دادن پوست به همراه ریزش شدید موها میباشد

ببین من و شوهرم جفتمون درس خون و دانشگاه درست حسابی بودیم. ولی جفتمون از فشار درس عصبی و افسرده شدیم. هردو تامون موهای سرمون زود سفید شد. اخلاقمون شد عین هیولا همه ش داد میزدیم چون فشار درس و امتحان مریضمون کرده. به نظر من با ادامه تحصیل مریض تر میشه. باید ورزش کنه و بزنه توی خط تفریح یه مدت.

خوب یه دکتر خوب ببرین انشالله رفع میشه

شما بهش روحیه بدین باور کن این دیگه غصه خوردن نداره

حداقل دیگه تو این دوره و زمونه.. 

یه دکتر میشناسم محاله که جواب نگیری 

از همه ی شهرها مراجعه داره

انشالله مشکل شما هم به زودی حل بشه. 

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏
درماتیت سبوره اون طوری که دکتر ها گفتند بیماری هست که در اثر تغییرات هورمونی در بدن در اثر استرسهای ...

اووووووو گفتم ببین چیه الان اینم عین داداش منه که، خدا صبرتون بده اینکه پدر مارو درآورده یه ماهه یه سره جلو آینه س و تو اتاقش زمینه افسردگی هم داره 

یسره از کله ش عکس میگیره و انواع شامپو و لوسیون

این بیماری درمان نداره باید کنترل شه فقط ما رژیم غذایی داداشمو تغییر دادیم ادویه حذف فلفل دلمه حذف نمک خیلییی کم اونم میگه نریزین زردچوبه بشدت گرمیه 

داداش من الان ریزش مو گرفته چون سرش التهاب داره ولی شامپوهاش خیلی قوین پوست سرش خیلی خشک شده 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ببین من و شوهرم جفتمون درس خون و دانشگاه درست حسابی بودیم. ولی جفتمون از فشار درس عصبی و افسرده شدیم ...

داداش من حتی یک دقیقه هم نمیتونست که بدون مقاله و کتاب زندگی کنه اما الان چند ماهه که به این بیماری گرفتار شده دیگه حتی یک خط هم تو این چند ماه مطالعه نداشته و کلا خودش رو باخته . تنها چیزی که از اون روزهای خوبش باقی مونده ، فقط نمازه که میخونه و به خاطر وضعیت روحیش کلا تمام برنامه هاش رو کنار گذاشته