2777
2789
عنوان

داداشم...........

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 30 پست
خوب یه دکتر خوب ببرین انشالله رفع میشه شما بهش روحیه بدین باور کن این دیگه غصه خوردن نداره حداق ...

خواهر چند ماهه که زیر نظر بهترین متخصص غدد و همچنین پوست و مو اصفهان دارو مصرف میکنه اما هیچ بهبودی حاصل نشده

داداش من حتی یک دقیقه هم نمیتونست که بدون مقاله و کتاب زندگی کنه اما الان چند ماهه که به این بیماری ...

خب حرفهای منو بهش بگو. بگو تنها نیستی . کسی زیاد وقف درس کنه خودشو بخواد نخواد مریض میشه. حالا هرکس یه مدل. من دوران ارشد همه ش داشتم داد میزدم . موهای سرم در عرض یک شب یک دسته ش سفید شد . زندگی که فقط درس نیست. الان خودم بچه م رو فقط میفرستم ورزش و تفریح. اصلا اینده ی درسی دیگه برام مهم نیست. چون با چشم دیدم کسایی که درگیر درس نشدن سالم تر موندن از نظر جسمی و روحی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اووووووو گفتم ببین چیه الان اینم عین داداش منه که، خدا صبرتون بده اینکه پدر مارو درآورده یه ماهه یه ...

سلام خواهر چقدر اطلاعات شما کامل و مفید بود مخصوصا رژیم غذایی که در مورد ادویه ها فرمودین . خواهش میکنم که لطف کنین و اگر که در مورد مصرف داروها ، شامپو یا رژیم غدایی و اصلاح مزاج راهنمایی بفرمایید واقعا لطف بزرگی در حق بنده میفرمایید . ممنون

سلام خواهر چقدر اطلاعات شما کامل و مفید بود مخصوصا رژیم غذایی که در مورد ادویه ها فرمودین . خواهش می ...

عزیزم داداش توام عین داداش خودم،آدم کلی غصه میخوره وقتی داداششو ناراحت ببینه توف به این بیماری عین گو بالا سرشونو میگیره ول کنم نیست،الان داداشت چی میزنه به سرش؟

دکترش چی گفته الان پوست سرش التهاب داره یا نه؟

بیشتر پشت سر و پشت گوشا درگیر میشه 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

خب حرفهای منو بهش بگو. بگو تنها نیستی . کسی زیاد وقف درس کنه خودشو بخواد نخواد مریض میشه. حالا هرکس ...

بله واقعا همین طوره که شما میفرمایید . به خدا داداشم آنقدر خوش چهره و خوش اندام بود که همه دختر های فامیلمون عاشقش بودند . اما انقدری خودش رو وقف درس کرد که الان شبیه پیرمردها شده .

عزیزم داداش توام عین داداش خودم،آدم کلی غصه میخوره وقتی داداششو ناراحت ببینه توف به این بیماری عین گ ...

الان متخصص غدد یک سری قرص ها که کارکرد آنتی آندروژنی دارند براش تجویز کرده و اون ها رو مصرف میکنه و متخصص پوست و مو هم یک شامپوی درمانی براش تجویز کرده که فقط همون شامپو رو مصرف میکنه و چیز دیگه ای به سرش نمیزنه .

الان متخصص غدد یک سری قرص ها که کارکرد آنتی آندروژنی دارند براش تجویز کرده و اون ها رو مصرف میکنه و ...

خوب؟

موهاشو کنار زدی کف سرشو ببینی؟

قرمزه جوش داره یا هرچی؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

خوب؟ موهاشو کنار زدی کف سرشو ببینی؟ قرمزه جوش داره یا هرچی؟

جوش چند تا دونه روی پوست سرش بود اما زیاد نیستند و بیشتر از شوره های و پوسته های چرب و چسبنده و مقاوم پوست سرش رنج میبره که همراه با سوزش و التهاب شدید میباشد . موهاش هم که داغون شده و حتی یک دهم موهای قبلش هم نیست

جوش چند تا دونه روی پوست سرش بود اما زیاد نیستند و بیشتر از شوره های و پوسته های چرب و چسبنده و مقاو ...

آره اون شوره ها اذیت میکنن

این لینک و میدم بده بهش داداش منم تو اون گروهه همه از تجربه هاشون میگن خودتم برو هر سوالی داشتی بپرش جواب میدن همه این مشکل و دارن اونجا 

https://t.me/joinchat/B3z5A0VrWt1h_zuDYkLVjw

جوش چند تا دونه روی پوست سرش بود اما زیاد نیستند و بیشتر از شوره های و پوسته های چرب و چسبنده و مقاو ...

خو داروهاش خوب نبوده دیگه

کدوم دکتر رفته؟ 

کدوم شهرین؟

خو داروهاش خوب نبوده دیگه کدوم دکتر رفته؟  کدوم شهرین؟

شوره ها و پوسته های چرب با شامپو تا حدودی کنترل شدند اما سوزش و التهابش خیلی زیاده .

پیش دکتر شاهمرادی بهترین متخصص بیماری های پوست اصفهان رفت .

شوره ها و پوسته های چرب با شامپو تا حدودی کنترل شدند اما سوزش و التهابش خیلی زیاده . پیش دکتر شاهمر ...

خوب این دکتره برا اینهمه مشکل فقط یه شامپو داده؟؟

دکترشو عوض کنین حتمت من از داروهای داداشم عکس میدم ببین شامپو داداشتم توشون هس یا نه اون گروهو برو عضو شو الان هرچی سوال داری بپرس

خوب این دکتره برا اینهمه مشکل فقط یه شامپو داده؟؟ دکترشو عوض کنین حتمت من از داروهای داداشم عکس مید ...

عزیزم اگر که لطف کنین داروهایی رو که داداش محترمتون مصرف میکنند رو بفرمایید ممنون میشوم .

عزیزم اگر که لطف کنین داروهایی رو که داداش محترمتون مصرف میکنند رو بفرمایید ممنون میشوم .

اسمشو میگم ولی خوب باید بره متخصص کلی دارو هست برا این بیماری شاید به داداش شما نسازه 

داداشم خوابه الان بیدار شد میفرستم،اون گروه و رفتی یا نه؟

اسمشو میگم ولی خوب باید بره متخصص کلی دارو هست برا این بیماری شاید به داداش شما نسازه  داداشم ...

سلام خیلی عذر میخوام ، گروهی رو که فرمودین نتونستم که پیدا کنم ، داخل تلگرامه ؟ کجاست این گروه ؟