2777
2789
عنوان

تا حالا شکر سرخ استفاده کردین؟

1549 بازدید | 19 پست

تبلیغشو تو سایت دیدم.میشه باهاش کیک درست کرد؟ شیرینیش در چه حده؟ میگن برا دیابتیام خوبه.قندو بالا نمیبره؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

من کلا شکر سفید و حذف کردم و هرجا که شکر لازم باشه از شکر سرخ استفاده میکنم

خیلیم خوبه و خوش طعم

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش کیک درست نکردم  ولی شمالی ها خیلی استفاده میکنن

خودم شمالیم.ندیدم تو اطرافیانم.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
من کلا شکر سفید و حذف کردم و هرجا که شکر لازم باشه از شکر سرخ استفاده میکنم خیلیم خوبه و خوش طعم

تو کیکم میریزین؟ اینترنتی میخرین؟

من کلا شکر سفید و حذف کردم و هرجا که شکر لازم باشه از شکر سرخ استفاده میکنم خیلیم خوبه و خوش طعم

واقعا قند خونو بالا نمیبره؟

منم شمالیم  تو مازندران ک خیلی استفاده میکنن 😐😐😐 مخصوصا جا قند  تو آش ترش

از کجا میخرین؟

اینی شما میگی شکر قهوه ای هس  شکر سرخ با شکر قهوه ای فرق دارن

من شکر سرخو میگم.قهوه ای میدونم فرق داره

تو کیکم میریزین؟ اینترنتی میخرین؟

بله تو کیکم استفاده میکنم

آره خیلیم راضیم شکرشون مرغوب و باکیفیته 

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 
بله تو کیکم استفاده میکنم آره خیلیم راضیم شکرشون مرغوب و باکیفیته 

از کجا میخرین؟ باید رفت عطاری پرسید؟

واقعا قند خونو بالا نمیبره؟

عزیزم در این مورد اطلاعی ندارم متاسفانه