2777
2789
عنوان

تا حالا شکر سرخ استفاده کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 19 پست
از کجا میخرین؟ باید رفت عطاری پرسید؟

از سایت باسلام یه آقایی هس مازندرانیه از اون میخرم 

میتونی از یه عطاری معتبر و مطمئنم خرید کنی

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روش تهیه شکر سرخ

نیشکر در مناطق گرمسیری رشد و برداشت می شود. پس از برداشت، نیشکر به وسیله آسیاب ها به قطعات کوچک خرد می شوند و سپس آب آن را استخراج می کنند. فرایند آبگیری که تمام شد، عصاره به دست آمده را باید دو تا سه ساعت در دیگ های بزرگ مسی جوشاند تا غلیظ شود. در این مرحله، محتویات درون دیگ ها را مدام هم می زنند. ضمن این که در همان هم زدن ها، به مرور ناخالصی های موجود در شیره (به عنوان مثال شن یا شاخه گیاه) هم روی ظرف می آید و از شیره جدایشان می کنند.

بعد از این مراحل، محصولی غنی از قند به دست می آید که شبیه حلواست؛ هم از نظر ظاهری و هم از نظر مزه و شیرینی. این محصول حلوا مانند، شکر سرخ نام دارد و شامل ترکیبی است از یک قند به نام ساکارز و شیره ای به اسم ملاس. بعد از این که عصاره غلیظ شده، خنک و سفت شد، به قطعات کوچک تقسیم می شود و به مصرف می رسد.

از سایت عطاری آنلاین می تونید خرید کنید

من شکر سرخ داخل داروی امام کاظم کردم  ولی حالت چسبنده داره  نمیدونم برا کیک خوبه یا نه

سلام عزيزم منم ميخوام درست كنم شكرش حالت چسبنده داره عطاري گفته خشك كنيد ممنون ميشم بگيد شما چطوري درست كرديد بقيه مواد داروي امام كاظم رو هم گرفتيم ولي اين شكر خشك نميشه كه آسياب كنيم🥴

محتاج دعام🙏