2777
2789
عنوان

مردخسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 93 پست
کمی خسیسه ولی بیشتر حسابگر.چون شوهر من که خسیسه از مهمون بدش میاد حتی تو این پنج سال یه هفته ابجیم ا ...

نه این خداروشکر به مهمان نوازی معروفه،گاهی مهمونامون رو رستوران میبریم،ولی پول نقد دادن براش قیامته،البته من اگه به زور میتونم هرچقدر بخوام ازش میگیرم ولی اینجوری اصلا دوست ندارم میخوام خودش با رضایت پول در اختیارم بذاره،چون میدونه من آدم ولخرج و بد خرجی نیستم دلم برای خونه زندگیم،آینده بچه هام و زحمتی که همسرم میکشه میسوزه،ولی این خصلتش بعد چندسال زندگی هنوز هست دیگه و گاهی ناراحتم میکنه

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازدواج کنم همسرمم اعتماد داشته باشم فقط رفقاتی زندگی میکنم حقوقمو باهاش نصف میکنم اینسری دیگه ...

انشاءالله بهترین همسر قسمت و نصیبتون بشه،شمام خواهشا رو خصوصیاتتون تجدید نظر کنید چون خساست خصلت واقعا وحشتناک و غیرقابل تحملیه

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
بله بفرمایید

بنظر شما چرا یه مرد خانوادشو ب همسرش ترجیح میده؟؟

خرجی خانوادشو میده ب خواهر و مادرش پول میده ولی ب زنش اینطور نیست 

مثلا دعواشون میشه میره ب خانوادش میگه اونا رو میندازه ب جون زنش

یا حتی اگه خانواده ش مقصر باشن و دخالت کرده باشن ب زنش میگه تو مقصری و باید بری ازشون معذرت خواهی کنی..کلا خیلی بی ارزش میکنه منو میخواد خوردم کنه😐😔

اونی ک جلوحرفات سکوت میکنه لزوما نابلدنیست شعورش از تو بیشتره :)
بنظر شما چرا یه مرد خانوادشو ب همسرش ترجیح میده؟؟ خرجی خانوادشو میده ب خواهر و مادرش پول میده ولی ب ...

چون خیلی کوتاه فکره

چون معنای زندگی رو نمیدونه

خاک بر سر شوهری که .زنشو اولویت قرار نده

عاشق کوه و طبیعت و گردش.
شما چیکار کردید 

هیچی بعد ۵سال زندگی آخرش دخترم طلاقش رو گرفت توخونه ما تو رفاه کامل بود یه دفعه ۵ سال توزندگی که مردش خسیس باشه سخته باورت میشه حتی لباس عیدش رو ما میخریدیم برنج خونش رو ما میبردیم .به نظر من از الان باهاش رک باش زنشی وظیفشه برات خرج کنه 

هیچی بعد ۵سال زندگی آخرش دخترم طلاقش رو گرفت توخونه ما تو رفاه کامل بود یه دفعه ۵ سال توزندگی که مرد ...

به نظر من رک وراست باهاش الان حرف نزنی  فقط خودت ضرر میکنی مثل دختر من تک دختر هم هست الان دیگه جرآت نمیکنه ازدواج کنه

هیچی بعد ۵سال زندگی آخرش دخترم طلاقش رو گرفت توخونه ما تو رفاه کامل بود یه دفعه ۵ سال توزندگی که مرد ...

خیلی سخته

با خون دل دختر بزرگ کنی و گیر ادم بی شعور بیفته

عاشق کوه و طبیعت و گردش.
خیلی سخته با خون دل دختر بزرگ کنی و گیر ادم بی شعور بیفته

آره اونم تک دختر اونم وقتی تو رفاه باشه بعد یه دفعه بیفته تو یک زندان.باورتون نمیشه میگفت خونه اقوام نریم چون بعدش اونام میان خرج داره  البته دخترم صبرش زیاده میریخت تو خودش ولی صبر تا کی