نمیدونم من خیلی حساسم یا واقعا خسیسه الان سه یا چهار ماهه عقد کردیم قبل عقد شرایط شناخت بیشتر نداشتیم ولی خب خوب بود الان تو این چند ماه هیچی نه یه هدیه ای فقط چون منطقه ما رسمه گوشی ببرن برا نامزدشون و ایشونم کارش موبایله با چند بار شنیدم از اینو اون ک چرا نمیبرید زشته گوشی منو گرفت یه گوشی گرون تر داد عوض کردیم کنارش به ساعتم گرفته بود داد بهم .. اصلا بیرون نمیریم در حد یه ساندویچ بخوریم .. یا مثلا الان میگم نت ندارم وایفامون قطعه نمیگه بزار برات بسته بگیرم میگه عیب ندارد تحمل کن تا بالاخره وصل میشه یا گاهی خودم میخوام یچیز بگیرم از پول خودم میگه میخوای چیکار اینهمه لباس داری نمیگه بزا من برات میگیرم دارم دیوونه میشم دیگه 😑تجربه فرد خسیس تو زندگیتون و داشتید میشه بگید چه ویژگی هایی داشت؟
چرا بعضی مردا خسیس میشن؟این خصلت ذاتیه یا مشکلات زندگی باعثش میشه؟مردی که هرررچی ازش بخوای درحد توان ...
بنظر منم این ک یه مرد خسیسه برمیگرده ب طمعش و خودخواهیش منم تجربه زندگی با یکیشونو داشتم البته ب اون شدت خسیس نبود ولی چیزی ازش میخاستم میپیچوند تا نگیره برام یا بعدش حتما دعوا راه مینداخت
🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
من در کنار خساست اخلاقای بد دیگه ایم داره.و میخوام جدا بشم..ولی نمیدونم اگه فقط خساست بود چیکار میکردم.الانم با این موضوعش کنار اومدم.و اگه دستت تو جیب خودت باشه شاید بتونی کنار بیایی.ولی من خیلی سختیا کشیدم چون حتی تو خونه هزار تومنم نمیزاره خودش میره خرید خونه رو انجام میده.در کنار مرد خسیس خیلی حسرتا به دلت میمونه