2777
2789
عنوان

مردخسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 93 پست
چرا بعضی مردا خسیس میشن؟این خصلت ذاتیه یا مشکلات زندگی باعثش میشه؟مردی که هرررچی ازش بخوای درحد توان ...

بنظر منم این ک یه مرد خسیسه برمیگرده ب طمعش و خودخواهیش منم تجربه زندگی با یکیشونو داشتم البته ب اون شدت خسیس نبود ولی چیزی ازش میخاستم میپیچوند تا نگیره برام یا بعدش حتما دعوا راه مینداخت

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آشنایی که ما آنقدر محدودیم چند جلسه فقط با حضور خونواده ها حرف زدیم خواستیم صیغه بمونیم یه مدت خونوا ...

نمیدونم والا 

ولی الان که عقدی شوهرتو بار بیار که وظیفه اشه برات تهیه کنه هرچی که میخای رو

در مورد کادو و اینها هم براش بگو مثلا من دوسدارم گل بگیری برام ...فلان چیز رو خیلی دوسدارم داشته باشم

بهش بفهمون ...

اصولا ذاتیه

این چیزای که گفتم خصوصیات یک مرد خسیسه به نظر شما؟

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
چرا بعضی مردا خسیس میشن؟این خصلت ذاتیه یا مشکلات زندگی باعثش میشه؟مردی که هرررچی ازش بخوای درحد توان ...

میخواد که همه چی دست خودش باشه

فرمان زندگی و رهبری دست خودش باشه

ربطی به خساست نداره

اگر پول داشته باشی ممکنه از اختیار همسرت تا حدودی خارج بشی

برای مغازه رفتن بخاطر اینکه با کسی ارتباط نگیری یه موقع بهت متلک نندازن

عاشق کوه و طبیعت و گردش.
بنظرتون از همین حالا ادامه ندم بهتر نیست؟

من در کنار خساست اخلاقای بد دیگه ایم داره.و میخوام جدا بشم..ولی نمیدونم اگه فقط خساست بود چیکار میکردم.الانم با این موضوعش کنار اومدم.و اگه دستت تو جیب خودت باشه شاید بتونی کنار بیایی.ولی من خیلی سختیا کشیدم چون حتی تو خونه هزار تومنم نمیزاره خودش میره خرید خونه رو انجام میده.در کنار مرد خسیس خیلی حسرتا به دلت میمونه