2777
2789
عنوان

مردخسیس

716 بازدید | 93 پست

نمی‌دونم من خیلی حساسم یا واقعا خسیسه الان سه یا چهار ماهه عقد کردیم قبل عقد شرایط شناخت بیشتر نداشتیم ولی خب خوب بود الان تو این چند ماه هیچی نه یه هدیه ای فقط چون منطقه ما رسمه گوشی ببرن برا نامزدشون و ایشونم کارش موبایله با چند بار شنیدم از اینو اون ک چرا نمیبرید زشته گوشی منو گرفت یه گوشی گرون تر داد عوض کردیم کنارش به ساعتم گرفته بود داد بهم   .. اصلا بیرون نمیریم در حد یه ساندویچ بخوریم .. یا مثلا الان میگم نت ندارم وایفامون قطعه نمیگه بزار برات بسته بگیرم میگه عیب ندارد تحمل کن تا بالاخره وصل میشه یا گاهی خودم می‌خوام یچیز بگیرم از پول خودم میگه میخوای چیکار اینهمه لباس داری نمیگه بزا من برات میگیرم دارم دیوونه میشم دیگه 😑تجربه فرد خسیس تو زندگیتون و داشتید میشه بگید چه ویژگی هایی داشت؟

وای زندگی با مرد خسیس خیلی سخته

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این زودی نمیشه شناخت

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
منم برا اولین بار رفتیم بیرون سر بستنی چونه زد پنج ساله اذدواج کردیم یه بارم نرفتیم رستوران.خیلی زند ...

من خسیس بودم

زنم جدا شد

الان به شکر خوردن افتادم

زندگی پوچ و بیهوده شده

عاشق کوه و طبیعت و گردش.
من خسیس بودم زنم جدا شد الان به شکر خوردن افتادم زندگی پوچ و بیهوده شده

برو بگو غلط کردم شاید برگرده

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
شوهرته دیگه ی کارتشو بگیر خرجاتو خودت حساب کن وا😐 رک بهش بگو  نت ندارم بگیر برام یادت باشه ...

نمیتونم بگم یبار گفتم بیا بریم طلا فروشی خودم اینهمه پول دارم می‌خوام یچی‌بگیرم گفت میاما بعد انگار فک کرد میبرم اونجا میذارمش رودرواسی ازونم پول میگیرم دیگه نیومد ینی من فک میکنم ک به این دلیل نیومد

متاسفانه ایشون شاید خسیس نباشه ولی اصلا دست و دلباز نیست، حتما بعدها سر کار برو تا حسرت چهارتا دونه ...

از طرفی خونواده خودمم هیچی کم نداشتم از همه چی بهترشو داشتم بیشتر بخاطر همین این رفتارش برام خیلی سخته