2777
2789
عنوان

مردخسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 93 پست
من در کنار خساست اخلاقای بد دیگه ایم داره.و میخوام جدا بشم..ولی نمیدونم اگه فقط خساست بود چیکار میکر ...

عزیزم من خودم کار ندارم سنمم کمه۱۸سالمه ولی ماهیانه پول میاد حسابم در حدی ک بیشتر از نصفشم بدون استفاده میمونه ولی خب مثلا قراره من یه عمر با این آقا زندگی‌کنم باید یه تکیه گاه باشه برا من اگه قراره من مثل خونه بابام باشم فقط خونم عوض شه چرا اصلا ازدواج کنم بحث فقط این نیست ک نمی‌دونم خسیس هست یا نه حس میکنم اصلا مسئولیت پذیر نیست 

خب چرا دوباره ازدواج نمیکنی؟یه زندگی جدید رو شروع کن و اشتباهای گذشتت رو تکرار نکن

ازدواج رو دوس دارم

کسی دور برم نیست

داخل شرکت هم چند تا دختر کار میکنن.بدلم ادم نمیشینن

فقط یکی بودش که اینقدر تنبلی کردم.یکی از همکارا گرفتش

عاشق کوه و طبیعت و گردش.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا بعضی مردا خسیس میشن؟این خصلت ذاتیه یا مشکلات زندگی باعثش میشه؟مردی که هرررچی ازش بخوای درحد توان ...

کمی خسیسه ولی بیشتر حسابگر.چون شوهر من که خسیسه از مهمون بدش میاد حتی تو این پنج سال یه هفته ابجیم اومد خونمون میفهمه مهمون داریم یخچالو خالی میزاره خاهرمم رفت از پول خودش برا یه هفتش همه چی گرفت میوه و صبحونه ماکارونی برنجو مرغ.وقتی شوهر شما هر چی ازش بخوای رو میگیره پس خسیس نیست خسیس شوهر منه که میگه سالی یه جفت کفش.

میخواد که همه چی دست خودش باشه فرمان زندگی و رهبری دست خودش باشه ربطی به خساست نداره اگر پول داشت ...

ممنون که جواب دادین،گفتین چشم اطاعت میشه یه لحظه احساس کردم ناراحت شدین از پستم😬

همسر من به شدت معتقده من تنهای برم خرید سرم کلاه میذارن😐 هرررررر چی بخرم یه چیزی رو مفتم بگیرم میگه نه اینقد ارزش نداشته سرت کلاه گذاشتن،ولی باخودش برم هرچی بخوام میخره،بعد چندین سال زندگی هنوز به جواب این سوالم نرسیدم که خسیسه یا نه

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
ممنون که جواب دادین،گفتین چشم اطاعت میشه یه لحظه احساس کردم ناراحت شدین از پستم😬 همسر من به شدت مع ...

من ازدواج کنم

همسرمم اعتماد داشته باشم

فقط رفقاتی زندگی میکنم

حقوقمو باهاش نصف میکنم

اینسری دیگه باید عشق و حال کنم

فقط ادم مناسبش پیدا بشه

دعا کن برام

عاشق کوه و طبیعت و گردش.
به نظر من خیلی حسابگر و محتاطه پدر خودمم اینجوریه

حسابدارم هست دیگه واویلاست😂😂😂

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
عزیزم من خودم کار ندارم سنمم کمه۱۸سالمه ولی ماهیانه پول میاد حسابم در حدی ک بیشتر از نصفشم بدون استف ...

خوب عزیزم منم مثل شما نوزده سالم بود با اینکه قول داد بعد اذدواج ادامه تحصیل بدم ولی جا زد و گفت هزینه ندارم و الان حتی نمیزاره کلاسی برم.منم مثل شما اوایل روم نمیشد بهش بگم شارژ ندارم،بستم تموم شده تا اینکه بعد ها فک کرد وظیفه خودمو خانوادمه اگه چیزی میخوام .به نظرم هر چی نیاز داری رک بهش بگو چندین مرتبه امتحانش کن.بگو بعد اذدواج حتما باید هفته ای یه بار بیرون غذا بخوریم.اگه دیدی واقعا جوابت کرد به نظرم از همین الان تمومش کن چون من پنج سال هر کاری بگی کردم ولی نتونستم خساستشو کمتر کنم

خسیس بودنشو که شک نکن با این‌اوصاف که میگی 

شغل و درآمد داره حالا یا اونم تعریف چندانی نداره!!!

ولی رسم‌ گوشی برام خیلی جالب بود!!!!😑😑😑😑😑

دقیقا توقع چی داری وقتی ندیده و نشناخته شوهر میکنی؟!!!!🤔🤔🤔🤔🤔

نه به رسم گوشیتون نه به مدل شوهر کردنتون!!!😂😂😂😂😂

بین مدرنیته و عصر حجر موندید گویا

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

چقدر بعضی خونواده ها راحت سر زندگیه بچه هاشون قمار میکنن!!!!

شرایط شناخت نیست بیا برو زرتی شوهر کن!!!!!😑😑😑😑😑😑😑

اصلا فکر بعدشو نمیکنن آیا!!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷