2821
2789
عنوان

زایمان

64 بازدید | 4 پست

سلام.ی سوال...من ی همسایه دارم دیوار ب دیوارمه...بچش تو همه سونوها ک میرف سالم میزد.بدنیا ک اومد صورت پر لک بود قرمز صورتی آبی قهوه ای کل صورتش و پوشونده بود اصن نتونستم نگاش کنم...کسی میدونه دلیلش چیه؟؟واسه بچه خودم میترسم از اون روز صورت این بچه همش میاد جلو چشام 

تا حالا نشنیدم اینجور‌چیزی شاید بزرگ شه خوب شه حالا 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلیل اصلیش مشخص نیست بعضی ها ربط میدن به تغذیه دوران بارداری که اصلا هم معلوم نیست کدومش واقعا لک میاره بعضی ها میگن ترشی لک میندازه بعضی هامیگن گل سرخ که بو کنی یا نگاه کنی نباید شکمتو بخارونی یا ماه هم نگاه میکنی نباید شکمتو بخارونی