2777
2789
عنوان

زایمان

64 بازدید | 4 پست

سلام.ی سوال...من ی همسایه دارم دیوار ب دیوارمه...بچش تو همه سونوها ک میرف سالم میزد.بدنیا ک اومد صورت پر لک بود قرمز صورتی آبی قهوه ای کل صورتش و پوشونده بود اصن نتونستم نگاش کنم...کسی میدونه دلیلش چیه؟؟واسه بچه خودم میترسم از اون روز صورت این بچه همش میاد جلو چشام 

تا حالا نشنیدم اینجور‌چیزی شاید بزرگ شه خوب شه حالا 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیل اصلیش مشخص نیست بعضی ها ربط میدن به تغذیه دوران بارداری که اصلا هم معلوم نیست کدومش واقعا لک میاره بعضی ها میگن ترشی لک میندازه بعضی هامیگن گل سرخ که بو کنی یا نگاه کنی نباید شکمتو بخارونی یا ماه هم نگاه میکنی نباید شکمتو بخارونی