2777
2789
عنوان

بین این همه دختر خوشگل کی نگاه من میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 62 پست
دارم تلاشمو میکنم پیدا کنم 

چه کار های مد نظرته

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم
از اعتماد بنفست میخوام😂😂

جون بابا قابل ندارم بخدا😂خودمو کادو میکنم میام خونتون مهمونی😂😂😂😂

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه همه پسرا همه خوشتیپ بدونه ایرادن 😒

اون دختری که شما میگی خوشگله فلان بایکی در حد خودش ازدواج میکنه 😏مگه اینکه پسر خیلی پولدار باشه 

اصلا ناراحت نباش وخودتو دوست داشته باش ☺

ایشالا قسمتت یه انسان# بشه و بتونه خوشبختت کنه 🙏

بیا منم میام خونه شما

خوش اومدی گلم بخدا بیا 

خودم میام دنبالت 

بیام پاین دم خونتونم 🚗🚗🚗ویژ ویژ ویژ 😂

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
مگه همه پسرا همه خوشتیپ بدونه ایرادن 😒 اون دختری که شما میگی خوشگله فلان بایکی در حد خودش ازدواج م ...

پسرا که شکل گوریلم باشن یه داف گیرشون میاد تهش

در رابطه با رشتم باشه چندجا هم پیدا شد ولی با هزینه رفت آمد تهش ۲۰۰ میموند کل ماه

ااو  دویست  که پول نی  رشته ات  چیه  شاید  من بتونم کمکت کنم

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم
آخ جون بذار آرایش کنم

همینجور قبولت دارم بپر پایین خوشگله😂

ااو  دویست  که پول نی  رشته ات  چیه  شاید  من بتونم کمکت کنم

عزیزم ممنونم به خدا چه ماهی تو مرسی ایشالا دارم تلاش میکنم جور بشه یکی از آبجیام تو سایته از سایه خودمم میترسم

عزیزم ممنونم به خدا چه ماهی تو مرسی ایشالا دارم تلاش میکنم جور بشه یکی از آبجیام تو سایته از سایه خو ...

بیا در خواست  کارت دارم

ما مث شما نچرالا نیستیم صب کن حالا🤣

چشمات نچرال میبین😂😂😂

استارتر خواهر منم دماغش عقابی هست زیادجالب نیس به نظر من ولی باورت میشه اجیم میگفت شوهرم با دماغ من تحریک میشه😂 😂میگه نمیذارم بینی تا عمل کنی 

خواستم بگم امیدت به خدا باشه ،علف باید به دهن بزی شیرین بیاد انشاالله یه انسان پاک و خداشناس که به دلت بشینی خدا برات جور کنه 

التماس دعا

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ