اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام ببخشید واسه دخترای مجرد هم انجام میشه؟؟ من۲۳ سالمه مجردم . خطری نداره؟؟
انجام میدن مجرای ادرار هست ولی حتما دکتر زن برو پیش دکتر مرد نرو
اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی
انجام میدن مجرای ادرار هست ولی حتما دکتر زن برو پیش دکتر مرد نرو
تحت نظر یه دکتری بودم مرد بود بعد بهش گفتم آقای دکتر راستش من خجالت میکشم نمیشه یه دکتر خانم بهم معرفی کنید ؟ بعد گفت نه من که اصلا به شما نگاه نمیکنم من اون طرف هستم بعد ترسیدم نرفتم . هی پیام میداد روی گوشیم میگفت پس نمیای برای عمل . کلی تعجب کردم دیگه نرفتم سمتش
تحت نظر یه دکتری بودم مرد بود بعد بهش گفتم آقای دکتر راستش من خجالت میکشم نمیشه یه دکتر خانم بهم معر ...
نه نمیشه اعتماد کرد حتما دکتر زن برو . بدون دیدن هم نمیشه دروغ گفته بهت
سلام.شما سبستوسکوپی انجام دادین میشه درموردش توصیح بدین؟ درد داره؟ بیهوش شدین؟ بعد عمل نیاز به مراقبت داشتین؟ خواهش میکنم توضیح بدین توده مثانه من جریان خون داره خیلی میترسم
سلام، ببخشید هزینه سیستوسکوپی بدون بیمه چقدر میشه؟ شما کجا عمل کردید؟ از دکترتون راضی بودید؟
والا من دکترم بیمارستان عرفان تو سعادت آباد بهم معرفی کردن اونجا رفتم اونجا هم خصوصی بود نزدیک سه تومن شد دقیق نمیدونم چون که تکمیلی داشتیم بهمون تا حدودی شو برگردوند