2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام من مجردم ۲۱سالمه دائم سوزش ادرار دارم درد واژن و مقعد 

دکتر هم رفتم گفتن چیزی نیس سونو و آزمایش رفتم گفتن همه چی نرمال خیلی اذیت میشم واقعا چیکار کنم کسی میدونه؟

سلام خوبین ان شالله؟ شما سیستوسکوپی کردینً ؟ بستری شدین؟ درد داشت؟ من توی ادرارم خونه دفع پروتئین ه ...

سلام خوبین؟

شما سیستوسکوپی کردین؟ نتیجه چی بود ؟ علت دفع پروتئین و خون ‌؟آخه منم دقیقا شرایط شما رو دارم .

هَرچِه با هَرکِه کُنی،بَر تو،هَمان میگُذَرد(:✞
سلام من مجردم ۲۱سالمه دائم سوزش ادرار دارم درد واژن و مقعد دکتر هم رفتم گفتن چیزی نیس سونو و آزمایش ...

سلام وقتتون بخیر.. شما مشکل سوزش دائم ادرارتون برطرف شد؟ چه اقدامی انجام دادید؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 

سلام عزیزم تا دلت بخواد سیستوسکوپی کردم من گفتم منو بیهوش کنن چون میترسم درد که اگر بیهوش شید نداره ...

سلام عزیزم اگه برای درمان تنگی مجرا سیستوسکوپی انجام بشه دیگه خوب میشیم؟ عود مجدد نداره؟ دلیل تنگی مجاری ادراری عفونت های مکرر ادراریه؟

سلام من مجردم ۲۱سالمه دائم سوزش ادرار دارم درد واژن و مقعد دکتر هم رفتم گفتن چیزی نیس سونو و آزمایش ...

سلام من سوزش ادرار و درد پهلو داشتم سونو دادم همه چیز نرمال بود حتی اینجا کرمان به اورولوژ مراجعه کردم میگفت عفونت ادراری داری همش آنتی بیوتیک میداد همش قرص همش آمپول ولی خوب نمیشدم  عفونت ادراریم برمیگشت و بدتر میشدم برای درمان رفتم شیراز اونجا دکتر بهم گفت مشکلم تنگی مجرا ادراریه و باید سیستوسکوپی بشم

ببین اگه قراره پیش دکتر مرد عمل شی بهتر دکتر خانم پیدا کنی. من مشکلم انگار عصبی بود یه قرص کوچیک می ...

سلام ببخشید خاهر من این مشکل و داره میخام بپرسم چ قرصی خوردید؟ منم‌معتقدم عصبی هست