2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس بیا خصوصی باهم صحبت کنیم 

سلام خانم میشه واسه منم توضیح بدید چهارشنبه باید انجام بدم منم ادرارم قطره قطره میریزه،توروخدا بگید مشکل شما چی بود؟چرا ادرارتون قطره قطره میریخت؟بعدش دارو بهتون داد یا عمل افتادگی‌مثانه انجام دادین؟خوب شدین؟وای من دکترم مرد هست استرس گرفتم

سلام خانم میشه واسه منم توضیح بدید چهارشنبه باید انجام بدم منم ادرارم قطره قطره میریزه،توروخدا بگید ...

ببین اگه قراره پیش دکتر مرد عمل شی بهتر دکتر خانم پیدا کنی.  من مشکلم انگار عصبی بود یه قرص کوچیک میخوردم با همون کنترل میشد و الان چندین ساله مشکلم رفع شده . ببین سیستوسکوپی یه چیز تشخیصی مثل اندوسکوپی هست که داخل مثانه رو میبینن یه لوله باریک وارد میشه با بی حسی زا بیهوشی انجام میشه بهتره دکترت عالی باشه از من مرد بود واقعا پشیمونم چون مرد هیزی بود و با همه میگم برای اینجور مسائل پیش دکتر زن برن 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

ببخشید چه جوری انجام میدن؟ 

یه لوله نازک وارد مجرای ادراری میکنن 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

خیلی درد داشت؟ 😭😭💔💔

نه زیاد .ببین حتما پیش دکتر زن برو . میتونی بگی تو بیمارستان با بیهوشی باشه .

سلام، ببخشید هزینه سیستوسکوپی بدون بیمه چقدر میشه؟ شما کجا عمل کردید؟ از دکترتون راضی بودید؟

سلام خوبین ان شالله؟ شما سیستوسکوپی کردینً ؟ بستری شدین؟ درد داشت؟ من توی ادرارم خونه  دفع پروتئین هم دارم اما سونو کلیه و مثانه ام رو سالم و بدون سنگ نشون داد، خیلی میترسم خطرناک باشه ،میترسم سرطان باشه 😓😓

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سلام خوبین ان شالله؟ شما سیستوسکوپی کردینً ؟ بستری شدین؟ درد داشت؟ من توی ادرارم خونه دفع پروتئین ه ...

در هر صورت هر چی زودتر متوجه بشین مشکل چیه. زودتر و راحت تر میشه درمان کنین!

طرف دور از جون توده مثانه داشته انقدر پشت گوش انداخته دکتر جوابش کرد

بعد سبستوسکوپی رو نوزاد هم انجام داده چه برسه افراد بالغ

و کلا اصلا درد نداره که. بیهوشی موضعی میکنن و زود هم تموم میشه

منم انقدر الکی ترسیدم بی خودی گفتم بیهوشی کامل کن. چند روز هم احتمالا سوند ادراری وصل میکنن

ولی خوب باید درمان کنی 

در هر صورت هر چی زودتر متوجه بشین مشکل چیه. زودتر و راحت تر میشه درمان کنین!طرف دور از جون توده مثان ...

ممنون عزیزم. حتماپیگیرش میشم . اره هر چی بترسم بدتر میشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃