2777
2789
درد داره؟ 

برای من با امپول بیحسی بود . نگران نباشید 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام ببخشید واسه دخترای مجرد هم انجام میشه؟؟ من۲۳ سالمه مجردم . خطری نداره؟؟

انجام میدن مجرای ادرار هست ولی حتما دکتر زن برو پیش دکتر مرد نرو 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

انجام میدن مجرای ادرار هست ولی حتما دکتر زن برو پیش دکتر مرد نرو 

تحت نظر یه دکتری بودم مرد بود بعد بهش گفتم آقای دکتر راستش من خجالت میکشم نمیشه یه دکتر خانم بهم معرفی کنید ؟ بعد گفت نه من که اصلا به شما نگاه نمیکنم من اون طرف هستم بعد ترسیدم نرفتم . هی پیام میداد روی گوشیم می‌گفت پس نمیای برای عمل . کلی تعجب کردم دیگه نرفتم سمتش

تحت نظر یه دکتری بودم مرد بود بعد بهش گفتم آقای دکتر راستش من خجالت میکشم نمیشه یه دکتر خانم بهم معر ...

نه نمیشه اعتماد کرد حتما دکتر زن برو . بدون دیدن هم نمیشه دروغ گفته بهت 

خیلی ممنونم خانمم

سلام.شما سبستوسکوپی انجام دادین میشه درموردش توصیح بدین؟ درد داره؟ بیهوش شدین؟ بعد عمل نیاز به مراقبت داشتین؟ خواهش میکنم توضیح بدین توده  مثانه من جریان خون داره خیلی میترسم

خواهش میکنم جواب بدین

سلام.شما سبستوسکوپی انجام دادین میشه درموردش توصیح بدین؟ درد داره؟ بیهوش شدین؟ بعد عمل نیاز به مراقب ...

سلام عزیزم تا دلت بخواد سیستوسکوپی کردم 

من گفتم منو بیهوش کنن چون میترسم 

درد که اگر بیهوش شید نداره ولی بعدش فقط زیر شکمتون درد میگیره که اوکی میشه نگران نباشید 

ان شالله که بهتر بشید شرمنده دیر جواب دادم چشم عمل کرده بودم نمیتونستم گوشی بیینم

سلام عزیزم تا دلت بخواد سیستوسکوپی کردم  من گفتم منو بیهوش کنن چون میترسم  درد که اگر بی ...

مرسی عزیزم. لطف کردین جواب دادین. خیلی ممنون. انشالله  که چشمتون بهتره. خدا سلامتی بده

سلام، ببخشید هزینه سیستوسکوپی بدون بیمه چقدر میشه؟ شما کجا عمل کردید؟ از دکترتون راضی بودید؟ 

والا من دکترم بیمارستان عرفان تو سعادت آباد بهم معرفی کردن اونجا رفتم اونجا هم خصوصی بود نزدیک سه تومن شد دقیق نمی‌دونم چون که تکمیلی داشتیم بهمون تا حدودی شو برگردوند