2777
2789

سیستوسکوپی ممکن است در اتاق معاینه و به کمک بی حسی موضعی برای مجرای ادرار انجام می شود.

در حالت دیگر این پروسه به صورت عمل سر پایی در کلینیک انجام می شود و به بیمار آرام بخش تزریق می شود.

گزینه دیگر این است که این عمل در بیمارستان و با بی هوشی عمومی انجام شود.

نوع عمل سیستو سکوپی به تشخیص پزشک و شرایط بیمار و علت انجام آن وابسته است.

در سیستوسکوپی وسیله ای از راه مجرای ادرار وارد مثانه می شود. سیستوسکوپی اطلاعات با ارزشی از مجراری ادرار، پروستات و مثانه به پزشک می دهد.

تومور های مثانه از نوع مخملی شکل که با هیچ وسیله ای قابل تشخیص نیستند به راحتی بوسیله سیستوسکوپی قابل تشخیص هستند. بیمارانی که باید عمل پروستات شوند ، قبل از عمل حتما باید سیستوسکوپی شوند.التهاب های مثانه کاملا بوسیله سیستوسکوپی قابل تشخیص هستند.

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی ممنونم خانمم

میدانم کپی کردم از یه سایت

فرقی نداره

ولی مال خانم ها راحت تره و احتمال کمتری داره نیاز به بیهوشی داشته باشن

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم

مجردی یا متاهل؟ من قبلا انجام دادم با بی حسی 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

مجرد ۲۳ سالمه

پس بیا خصوصی باهم صحبت کنیم 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

پیام دادم

برات فرستادم

مجردی یا متاهل؟ من قبلا انجام دادم با بی حسی 

شما انجام دادی علتش چی بود که دکتر گفت انجام بدی؟ 

خیلی نگرانم دکتر به شوهرم گفت باید حتما انجام بدی دل تو دلم نیست خدا رحم کنه آخه سنگ تو مثانش بود گفت تو این سن نباید سنگ داشته باشه مثانت

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
شما انجام دادی علتش چی بود که دکتر گفت انجام بدی؟  خیلی نگرانم دکتر به شوهرم گفت باید حتما انج ...

من ادرارم قطره قطره میریخت گاهی.