بچه ها اگر شما برید خونهی یک نفر و طرف غذایی رو درست کرده باشه ک شما واقعا از خوردنش بدتون بیاد مث کله پاچه ک اکثرا دوست ندارن و بعد میزبان براش مهم نباشه و بهت بگه برو برا خودت ی چیزی درست کن عسکل العملتون چیه😕؟
ولی کلا خیلی بی ادبه ک اینو گفته باید خودش این کارو میکرد شایدم مدلشه و قصد بی ادبی نداشته مث ...
میدونی دلم از چی میسوزه از اینکه هر وقت میان خونه ما من ن خواب دارم ن خوراک همش یا درحال پذیراییم یا آشپزی قشنگ میرند از خونمون سه روز بیهوشم واینکه میلیونی بهمون بالا میاد قشنگ هر وعده غذای متنوع صبحانه حداقل ۷ مدل میوه نمدونم توت فرنگی کیک شربت نسکافه کاپوچینو قهوه ببین خونمون صفر میشه قشنگ حالا نمیگم شوهرم برا خانواده خودم دوبرابر میکنه ولی اینا واقعا ارزش ندارن براشون از این کارا کرد😑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یا خیلی بی خیال و راحته یا خواسته بهت بی احترامی کنه با اینکه میدونست شام چیزی نخوردی صبحونه باز فقط ...
شوهرم به مادرشوهرم گفت مادر میشه ی تخم مرغ درست کنی گفت آره بعد نرفت نشست صبحونشو خورد😐بعدم گفت تو ک هیچی نخوردی😐خب لامصب من بدممیاد میفهمی بدم میاد بعدم ک ب شوهرم میگم میگه به خواهرم هر چی میخای بگو میدونم بی فرهنگه ولی ب مادرم نگو😑
اتفاقا من رو غذا حساسم اگه مهمونی برم دوست دارم غذاشون خوب باشه ،چندبار خونه خواهرشوهرم رفتم اونم هم ...
من میگم اصلا مهم نیس ولی شما ک طرف بعد یکسال و خورده ای پا گذاشته تو خونت از راه دور وقتی میبینی نمیتونه بخوره بهت عصرش میگه انقدر چیپ و بی فرهنگی ک ی تخم مرغ نمیزاری لامصب تو دیگه کی هستی تازه برا مهمونی نرفته بودیم مثلا کادوخونشو برده بودیم😑
از یک هفته قبل برای اینکه برا خونشون کادو ببریم از مشهد کوبیدیم رفتیم سمنان😐
اهان...من کلی گفتم.مثال زدم گلم..پس باید میرفنید به ی بهانه بیروم ی چی میخوردید
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
من شوهرم گفت بیا بریم گفتم زشته ولی باید میرفتم تا بفهمند کارشون چقدر زشت بوده
شاید عمدی نبوده و این مدلی ان...خچب بالاخره چی خوردید غذا
شاید عمدی نبوده و این مدلی ان...خچب بالاخره چی خوردید غذا
نون ماست خودم رفتم آوردم 😐پریودم بودم بعدش قشنگ دل درد گرفتمو و ضعف 😐بعدم صبحانه ک هیچی😑فقط قبل ظهرش شوهرمو مجبور کردم راه افتادیم رفتیم خونمون دیگه از سختی راه حرف نمیزنم دیگه😑توراه رفتیم رستوران البته زهرمارم کرد چون حرف حق رو زدم بهش بدش اومد شوهرم