2777
2789
عنوان

میزبانی😑

276 بازدید | 43 پست

بچه ها اگر شما برید خونهی یک نفر و طرف غذایی رو درست کرده باشه ک شما واقعا از خوردنش بدتون بیاد مث کله پاچه ک اکثرا دوست ندارن و بعد میزبان براش مهم نباشه و بهت بگه برو برا خودت ی چیزی درست کن عسکل العملتون چیه😕؟

بستگی داره کی باشه 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نون و پنیر میخورم یا نیمرو

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

اگه مهمون سرزده بره میزبان درست گفته...

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
خواهر شوهری ک سالی یبار میبینیش😊و تا بحال خونش دعوت نشدی برای ناهار و شام😑

عجب ادمیه😕

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
بستگی داره کی باشه  اگ راحت باشم ک همون کار میکنم اگ نه راحت نباشم اصن نمیگم بدم میاد میگم من ...

فرض کن بار دومت باشه سر سفرش میشینی😐کلا ارتباط آنچنانی نداریم بعد اونا ک بیاند شوهر من از شیر مرغ تا جون آدمیزاد و میچینه جلوشون 😐

خب قطعا بستگی داره به اینکه طرفت کی باشه و چقدر باهم ندار باشیم و از اینکه از اون غذا بدت میاد مطلع ...

غروبش گفتم من دوست ندارم اصلا کفت وا آدم باید بخوره یعنی چی😐به این برکت ک شوهرم آخر شبش گفت بیا ببرمت رستوران لج کردم گفتم من ک گشنه غذا نیستم از بی احترامی دیگه پامو نمیزارم اینجا تازه بهش برمیخوره😐