2777
2789
عنوان

میزبانی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 43 پست
ولی کلا خیلی بی ادبه ک اینو گفته باید خودش این کارو میکرد  شایدم مدلشه و قصد بی ادبی نداشته مث ...

میدونی دلم از چی میسوزه از اینکه هر وقت میان خونه ما من ن خواب دارم ن خوراک همش یا درحال پذیراییم یا آشپزی قشنگ میرند از خونمون سه روز بیهوشم واینکه میلیونی بهمون بالا میاد قشنگ هر وعده غذای متنوع صبحانه حداقل ۷ مدل میوه نمدونم توت فرنگی کیک شربت نسکافه کاپوچینو قهوه ببین خونمون صفر میشه قشنگ حالا نمیگم شوهرم برا خانواده خودم دوبرابر میکنه ولی اینا واقعا ارزش ندارن براشون از این کارا کرد😑

بعد ب شوهرم میگم میگه هر وقت اومدی خونه ما گفتی بریم بریم خب شما این همه بی احترامی میدید وایمیسادید ...

اتفاقا من رو غذا حساسم اگه مهمونی برم دوست دارم غذاشون خوب باشه ،چندبار خونه خواهرشوهرم رفتم اونم همنیجوریه منم بدم اومد دیگه نرفتم ولی برعکس من کلی براشون تدارک میبنم 

اللهم عجل الولیک الفرج🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا خیلی بی خیال و راحته یا خواسته بهت بی احترامی کنه با اینکه میدونست شام چیزی نخوردی صبحونه باز فقط ...

شوهرم به مادرشوهرم گفت مادر میشه ی تخم مرغ درست کنی گفت آره بعد نرفت نشست صبحونشو خورد😐بعدم گفت تو ک هیچی نخوردی😐خب لامصب من بدممیاد میفهمی بدم میاد بعدم ک ب شوهرم میگم میگه به خواهرم هر چی میخای بگو میدونم بی فرهنگه ولی ب مادرم نگو😑

میدونی دلم از چی میسوزه از اینکه هر وقت میان خونه ما من ن خواب دارم ن خوراک همش یا درحال پذیراییم یا ...

عزیزم دیگه این کارو نکن کاملا عادی باش وقتی یکیو زیادی تحویل میگیری با خودش فک میکنه خبریه 

تو کاملا عادی باش چ لزومی داره نسکافه و چند نوع غذا بهشون بدی؟؟؟؟

اتفاقا من رو غذا حساسم اگه مهمونی برم دوست دارم غذاشون خوب باشه ،چندبار خونه خواهرشوهرم رفتم اونم هم ...

من میگم اصلا مهم نیس ولی شما ک طرف بعد یکسال و خورده ای پا گذاشته تو خونت از راه دور وقتی میبینی نمیتونه بخوره بهت عصرش میگه انقدر چیپ و بی فرهنگی ک ی تخم مرغ نمیزاری لامصب تو دیگه کی هستی تازه برا مهمونی نرفته بودیم مثلا کادوخونشو برده بودیم😑

عزیزم دیگه این کارو نکن کاملا عادی باش وقتی یکیو زیادی تحویل میگیری با خودش فک میکنه خبریه  تو ...

شوهرم😐قشنگ دهنمو سرویس میکنه ک بیار فلان کن بهمان کن😐البته بماند ک ما سه سال خونه خریدیم از ترس اینکه کادو نیاره پاشو تو خونمون نذاشته

از یک هفته قبل برای اینکه برا خونشون کادو ببریم از مشهد کوبیدیم رفتیم سمنان😐

اهان...من کلی گفتم.مثال زدم گلم..پس باید میرفنید به ی بهانه بیروم ی چی میخوردید

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
اهان...من کلی گفتم.مثال زدم گلم..پس باید میرفنید به ی بهانه بیروم ی چی میخوردید

من شوهرم گفت بیا بریم گفتم زشته ولی باید میرفتم تا بفهمند کارشون چقدر زشت بوده

خودت میری میاری😕؟من غرورم تیکه تیکه شد ینی به شوهرمم میگم تازه بدش میاد جبهه میگیره😐

اگه خیلی مجبور بشم چون فشارم نیفته ی لقمه نون میخورم خونش...

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
من شوهرم گفت بیا بریم گفتم زشته ولی باید میرفتم تا بفهمند کارشون چقدر زشت بوده

شاید عمدی نبوده و این مدلی ان...خچب بالاخره چی خوردید غذا

اگه خیلی مجبور بشم چون فشارم نیفته ی لقمه نون میخورم خونش...

منم نون ماست خوردم😐تازه اونم رفتم خودم آوردم آخر بعد شوهرم طلبکارم شده ک چرا نون ماست خوردی توهین کردی با این کارت😐و من با این حرفش فقط اشک ریختم😑

شاید عمدی نبوده و این مدلی ان...خچب بالاخره چی خوردید غذا

نون ماست خودم رفتم آوردم 😐پریودم بودم بعدش قشنگ دل درد گرفتمو و ضعف 😐بعدم صبحانه ک هیچی😑فقط قبل ظهرش شوهرمو مجبور کردم راه افتادیم رفتیم خونمون دیگه از سختی راه حرف نمیزنم دیگه😑توراه رفتیم رستوران البته زهرمارم کرد چون حرف حق رو زدم بهش بدش اومد شوهرم 

چقد حرص درار نمیدونم چی بگم  خداروشکر ک دوره اگ نزدیک بود ک دیگ هیچی

دقیقا وای یا قرآن شوهرش میگفت میخام بیام مشهد برا زندگی گفتم خدایا فقط نیان ک من بدبختم😭